OΣΕΘ- Δήμος Καλαμαριάς: Σύσκεψη για το τέρμιναλ στη Μίκρα
15:16 - 13/05/2022
Οι πρώτες μελέτες και χωρικές προσεγγίσεις της περιοχής στον σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης στην επέκταση προς την Καλαμαριά μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» του ΟΣΕΘ.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την παρουσία της Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καλαμαριάς, Ναταλίας Παντελίδου, στελεχών του ΟΣΕΘ, του Δήμου και μελετητικών συμβούλων, εξετάσθηκε σε πρώτη φάση σειρά εναλλακτικών λύσεων οργάνωσης του χώρου και τέθηκαν οι βάσεις για την έναρξη μελετών.
Η περιοχή του Σταθμού Μετεπιβίβασης στη Μίκρα αποτελεί τον αρχικό σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης στα νοτιο-ανατολικά της περιοχής της Καλαμαριάς και είναι νευραλγικός χώρος για τους μετακινούμενους της Θεσσαλονίκης, αφού προβλέπεται να
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr