Άρτα: Η διευθύντρια δάγκωσε τον μαθητή και αντί συγγνώμης το σχολείο παρότρυνε την μητέρα του 11χρονου να δει ψυχολόγο
16:46 - 13/05/2022
Αλλεπάλληλα ήταν τα σοκ για την μητέρα του 11χρονου μαθητή του ειδικού σχολειού της Άρτας τον όποιον δάγκωσε η δασκάλα και διευθύντρια του εκπαιδευτικού ιδρύματος.
Η γονέας του 11χρονου που είδε μώλωπες στο πόδι και εκδορές σε άλλα σημεία του σώματός του, αφού έλαβε την παραδοχή της διευθύντριας ότι εκείνη ήταν που προκάλεσε στο παιδί τις σωματικές βλάβες, στην συνέχεια την παρότρυναν να δει την ψυχολόγο του σχολείου, σε περίπτωση που δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά το περιστατικό.
Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε χθες η μητέρα του παιδιού κατά της διευθύντριας του Ειδικού Σχολείου στην Άρτα, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης 10/5/2022 όταν πήγε η ίδια στο σχολείο για να παραλά
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr