«Βόμβα» Ζελένσκι: «Ο Μακρόν μου ζήτησε να παραδώσω ουκρανικά εδάφη στη Ρωσία»
20:06 - 13/05/2022
Ο Ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό δίκτυο RA1, όπου αποκάλυψε πως ο Εμανουέλ Μακρόν του ζήτησε να παραχωρήσει εδάφη…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Βόμβα» Ζελένσκι: «Ο Μακρόν μου ζήτησε να παραδώσω ουκρανικά εδάφη στη Ρωσία»
Ο Ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό δίκτυο RAI1, όπου αποκάλυψε πως ο Εμανουέλ Μακρόν του ζήτησε να παραχωρήσει εδάφη της Ουκρανίας στον Βλαντιμίρ Πούτιν για να λήξει ο πόλεμος!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.gr«Βόμβα» Ζελένσκι: «Ο Μακρόν μου ζήτησε να παραδώσω ουκρανικά εδάφη στη Ρωσία»
Ο Ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό δίκτυο RAI1, όπου…
Διαβάστε το στο onsports.gr«Βόμβα» Ζελένσκι: «Ο Μακρόν μου ζήτησε να παραδώσω ουκρανικά εδάφη στη Ρωσία»
Ο Ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό δίκτυο RAI1, όπου αποκάλυψε πως ο Εμανουέλ Μακρόν του ζήτησε να παραχωρήσει εδάφη της Ουκρανίας στον Βλαντιμίρ…
Διαβάστε το στο astrology.gr«Βόμβα» Ζελένσκι: «Ο Μακρόν μου ζήτησε να παραδώσω ουκρανικά εδάφη στη Ρωσία»
Ο Ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό δίκτυο RAI1, όπου αποκάλυψε πως ο Εμανουέλ Μακρόν του ζήτησε να παραχωρήσει εδάφη της Ουκρανίας στον Βλαντιμίρ Πούτιν για να λήξει ο πόλεμος!
Διαβάστε το στο mothersblog.gr«Βόμβα» Ζελένσκι: «Ο Μακρόν μου ζήτησε να παραδώσω ουκρανικά εδάφη στη Ρωσία»
Ο Ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό δίκτυο RAI1, όπου αποκάλυψε πως ο Εμανουέλ Μακρόν του ζήτησε να παραχωρήσει εδάφη της Ουκρανίας στον Βλαντιμίρ Πούτιν για να λήξει ο πόλεμος! Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένκσκι, καθώς τόνισε πως του έγινε νύξη από τον Εμανουέλ Μακρόν να παραδώσει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Ζελένσκι σε ρήξη με τον Μακρόν! «Μου ζήτησε να παραχωρήσω εδάφη στη Ρωσία»
Και ξαφνικά ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι τα βάλει με τον Εμανουέλ Μακρόν, ισχυριζόμενος ότι ο Γάλλος πρόεδρος του πρότεινε συμβιβασμό για να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία!Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr