Κώστας Κωστόπουλος: Νέα καταγγελία μετά την Έλενα Αθανασοπούλου – «Μου έφερε το σημειωματάριο στο κεφάλι»
11:02 - 14/05/2022
Πρωταγωνιστής ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος ήταν, το πρωινό του Σαββάτου, στη μαρτυρία που έκανε νεαρή γυναίκα στην εκπομπή της Σίσσυς […]
The post Κώστας Κωστόπουλος: Νέα καταγγελία μετά την Έλενα Αθανασοπούλου – «Μου έφερε το σημειωματάριο στο κεφάλι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Κωστόπουλος: Νέα καταγγελία για τον σκηνοθέτη – «Μου έφερε το σημειωματάριο στο κεφάλι»
Bοηθός σκηνοθέτη ισχυρίζεται ότι είχε πέσει θύμα σωματικής βίας από τον σκηνοθέτη
Διαβάστε το στο Κώστας Κωστόπουλος:Νέα καταγγελία από πρώην συνεργάτιδά του – «Με βάρεσε στο κεφάλι με το σημειωματάριο»
Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έφερε στο φως το πρωί του Σαββάτου 14/5, μια νέα καταγγελία εις βάρος του Κώστα Κωστόπουλου, από πρώην συνεργάτιδά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚώστας Κωστόπουλος: Νέα καταγγελία εις βάρος του «στο φως»! «Με βάρεσε στο κεφάλι με το σημειωματάριο»
Μία νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο ήρθε στο «φως» μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς
To άρθρο Κώστας Κωστόπουλος: Νέα καταγγελία εις βάρος του «στο φως»! «Με βάρεσε στο κεφάλι με το σημειωματάριο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚώστας Κωστόπουλος: Νέα καταγγελία κατά του σκηνοθέτη για σωματική βία - 'Με χτύπησε στο κεφάλι' [βίντεο]
'Είχε χαστουκίσει κι άλλον ηθοποιό μπροστά μου', αναφέρει μεταξύ άλλων η γυναίκα που προέβη σε καταγγελία.
Διαβάστε το στο thetoc.gr