Eurovision 2022 Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

00:00 - 15/05/2022

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ακομπλεξάριστος όπως πάντα, μίλησε ανοικτά για τον εαυτό […] The post Eurovision 2022 Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Eurovision: Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε σχόλιο που δέχτηκε - «Αδερφή είμαι, αλλά καλή αδερφή»

Με χιούμορ αντιμετώπισε για ακόμη μία φορά ο παρουσιαστής «επίθεση» που δέχτηκε για τη σεξουαλικότητά του - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Eurovision - Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά καλή αδερφή» - Η απάντησή του σε σχόλιο που δέχτηκε

Με χιούμορ αντιμετώπισε για ακόμη μία φορά ο παρουσιαστής «επίθεση» που δέχτηκε για τη σεξουαλικότητά του - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Απίστευτη ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη - «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε, κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision, σε κακεντρεχές και ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε στον ημιτελικό του διαγωνισμού. «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να ... Περισσότερα To άρθρο Απίστευτη ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη - «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Eurovision 2022: Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η «καλή αδερφή» και η βαθιά υπόκλιση

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας έχει συνηθίσει να μη… μασάει τα λόγια του. Το έκανε ξανά κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision, όταν απάντησε σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε. Και η απάντησή του ήταν για… 12άρι. «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. ... Περισσότερα To άρθρο Eurovision 2022: Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η «καλή αδερφή» και η βαθιά υπόκλιση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Eurovision 2022: Ηχηρό μήνυμα από τον Γιώργο Καπουτζίδη στον «αέρα» – «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

«Μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε...»

Διαβάστε το στο

Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του. «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μάλιστα, είπε στη συνέχεια: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου έγραψαν ότι είμαι κακιά αδερφή, που αδερφή είμαι, αλλά καλή»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο ακομπλεξάριστος είναι, όταν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του μεγάλου της Eurovision 2022,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή αδερφή»

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ακομπλεξάριστος όπως πάντα, μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του δίνοντας μια πολύ δυνατή απάντηση σε όλους όσοι του στέλνουν κακεντρεχή σχόλια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Eurovision 2022- Γιώργος Καπουτζίδης: “Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή”

Ανοιχτά για τον ευατό του αλλά και για το πως διαχειρίζεται τα σχόλια που δέχεται για την σεξουαλική του ταυτότητα, μίλησε χθες, κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης.Ανοιχτά για τον ευατό του αλλά και για το πως διαχειρίζεται τα σχόλια που δέχεται για την σεξουαλική του ταυτότητα, μίλησε χθες, κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης.Ο γνωστός ηθοποιός εξέπληξε τους πάντως από την ακομπλεξάριστη συμπεριφορά του χθες κατά την διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού της Eurovision: «Αυτή ήταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τελικός Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου έγραψαν ότι είμαι κακιά αδερφή, αδερφή είμαι αλλά καλή»

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 που διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας, ο To άρθρο Τελικός Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου έγραψαν ότι είμαι κακιά αδερφή, αδερφή είμαι αλλά καλή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Eurovision 2022: Η καυστική απάντηση Καπουτζίδη - «Αδερφή είμαι, αλλά καλή» - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τη δική του απάντηση σε επικριτικό σχόλιο που δέχτηκε για την αναφορά που έκανε κατά την εμφάνιση της Σουηδίας το βράδυ της Πέμπτης στον Β&rsquo ...

Διαβάστε το στο real.gr

Καπουτζίδης on air: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision, με μια ισχυρή δόση αυτοσαρκασμού, έστειλε το δικό του μήνυμα εναντίον του ρατσισμού και των σεξιστικών συμπεριφορών The post Καπουτζίδης on air: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Eurovision 2022: Γιώργος Καπουτζίδης στον «αέρα» – «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ακομπλεξάριστος όπως πάντα, μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του δίνοντας μια πολύ δυνατή απάντηση σε όλους όσοι του στέλνουν κακεντρεχή σχόλια. «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό» είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μάλιστα, είπε στη συνέχεια: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου έγραψαν ότι είμαι κακιά αδερφή, αδερφή είμαι αλλά καλή» (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 που διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ακομπλεξάριστος όπως πάντα, μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του, τη σεξουαλικότητά του και κάποια σχόλια που διάβασε γι’ αυτή στον Β’ Ημιτελικό. «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Eurovision 2022: ΕΠΙΚΟ σχόλιο από τον Γιώργο Καπουτζίδη! «Αδερφή είμαι, αλλά όχι κακιά»

Eurovision 2022: Ένα σχόλιο που έβαλε... φωτιά στο Twitter από τον παρουσιαστή που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Το επικό σχόλιο κατά της ομοφοβίας – «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision 2022 έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού, του σεξισμού και της ομοφοβίας με ένα καυστικά και αυτοσαρκαστικό σχόλιο.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Eurovision 2022: Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη – “Αδερφή είμαι, αλλά όχι κακιά” (VIDEO)

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε σχόλιο που δέχτηκε κατά την παρουσίαση του 66ου διαγωνισμού της Eurovision στο Τορίνο. O παρουσιαστής με χιούμορ και ευπρέπεια απάντησε σε ένα σχόλιο χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή». Πώς ξεκίνησαν όλα «Αυτή ήταν η Κορνίλια Τζέικομπς από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο, είναι ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, δεν είπα τίποτα, κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά την μετάδοση του μουσικού σόου. Και συνέχισε: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Eurovision 2022: Απίστευτη ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη – «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε, κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision, σε κακεντρεχές και ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε στον ημιτελικό του διαγωνισμού.   «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό […] The post Eurovision 2022: Απίστευτη ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη – «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Eurovision – Γιώργος Καπουτζίδης: «Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή» – Χαμός στο Twitter

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποθεώθηκε από το Twitter με το σχόλιο που έκανε στον αέρα του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022. Την ώρα του σχολιασμού, αναφέρθηκε στον χιουμοριστικό τρόπο που είχε αντιμετωπίσει το τραγούδι της Σουηδίας, το οποίο είναι φαβορί. Κάποιος έσπευσε να του επιτεθεί λεκτικά γράφοντάς του ότι είναι «κακιά αδερφή». Κατά τη διάρκεια του […] The post Eurovision – Γιώργος Καπουτζίδης: «Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή» – Χαμός στο Twitter appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Eurovision 2022: Τι απάντησε ο Καπουτζίδης για το είσαι κακιά αδερφή

Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο