Κατέρρευσε ο Μικρούτσικος: «Έζησα την πιο δύσκολη νύχτα της ζωής μου»- Σε δύσκολη θέση η Χρηστίδου

12:44 - 15/05/2022

Λύγισε στον αέρα του φινάλε της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σίσσυ Χρηστίδου «έχασε» τα λόγια…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έζησα μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής μου. Ήταν σαν παιδί μου»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Κυριακής 15/5, για να σχολιάσει τα όσα έγιναν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατέρρευσε ο Μικρούτσικος: «Έζησα την πιο δύσκολη νύχτα της ζωής μου»- Σε δύσκολη θέση η Χρηστίδου

Λύγισε στον αέρα του φινάλε της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σίσσυ Χρηστίδου «έχασε» τα λόγια της!Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Κατέρρευσε στον αέρα – «Έζησα την πιο δύσκολη νύχτα της ζωής μου»!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συγκλόνισε βρισκόμενος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ξέσπασε σε κλάματα, με την εικόνα του να σοκάρει. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες