Γιάννης Πουλόπουλος: «Ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, πάω στον άνθρωπό μου να ζήσουμε ανέμελα»
14:14 - 16/05/2022
Ο Γιάννης Πουλόπουλος φιλοξενήθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη για να συζητήσουν όλοι μαζί τα όσα
To άρθρο Γιάννης Πουλόπουλος: «Ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, πάω στον άνθρωπό μου να ζήσουμε ανέμελα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Πουλόπουλος: Ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, πάω στον άνθρωπό μου να ζήσουμε ανέμελα
Διαβάστε το στο Γιάννης Πουλόπουλος: Ολοκληρώνει την καριέρα του στην τηλεόραση – «Πάω στον άνθρωπό μου να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα»
Δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας (16/05) ώστε να αναλύσουν τα όσα συνέβησαν στο Pala Olimpico του Τορίνου και στον διαγωνισμό της Eurovision. O δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην απόφασή του να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην τηλεόραση και να ασχοληθεί με τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του στην Μύκονο, ένα ξενοδοχείο. «Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα. Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Πουλόπουλος: «Πάω στον άνθρωπό μου που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα»
Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφασή του να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην τηλεόραση και να ασχοληθεί με τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του στην Μύκονο.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Πουλόπουλος: «Αφήνω την Καινούργιου και πάω Μύκονο στον άνθρωπό μου που είμαστε 12 χρόνια μαζί» (vid)
Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας για την Eurovision 2022 και όλα όσα είδαμε το περασμένο Σάββατο αλλά και τις αλλαγές στη ζωή του.Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας για την Eurovision 2022 και όλα όσα είδαμε το περασμένο Σάββατο αλλά και τις αλλαγές στη ζωή του.Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφασή του να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην τηλεόραση και να ασχοληθεί με τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του στην Μύκονο, το ξενοδοχείο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Πουλόπουλος: «Πάω στον άνθρωπό μου που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα»
Ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκε δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας για να μιλήσουν για την Eurovision 2022 και […]
The post Γιάννης Πουλόπουλος: «Πάω στον άνθρωπό μου που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιάννης Πουλόπουλος: «Αφήνω την Καινούργιου και πάω Μύκονο στον άνθρωπό μου που είμαστε 12 χρόνια μαζί»
Γιάννης Πουλόπουλος: Αλλάζει σελίδα στο κεφάλαιο της ζωής του.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓιάννης Πουλόπουλος: «Αφήνω την Καινούργιου και πάω Μύκονο στον άνθρωπό μου που είμαστε 12 χρόνια μαζί»
Γιάννης Πουλόπουλος: «Αφήνω την Καινούργιου και πάω Μύκονο στον άνθρωπό μου που είμαστε 12 χρόνια μαζί» Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας για την Eurovision 2022 και όλα όσα είδαμε το περασμένο Σάββατο αλλά και τις αλλαγές στη ζωή του. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφασή του να ολοκληρώσει τον […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr