Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν: «Απόλυτα ικανοποιημένος» ο ΠτΔ για την αναφορά στο Κυπριακό
10:42 - 17/05/2022
Το Κυπριακό ηγέρθη κατά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος.
Το άρθρο Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν: «Απόλυτα ικανοποιημένος» ο ΠτΔ για την αναφορά στο Κυπριακό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστασιάδης: Απόλυτα ικανοποιημένος για την αναφορά στο Κυπριακό κατά τη συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν
Ο Μητσοτάκης «(μετέφερε) την αποφασιστικότητά μας να εργαστούμε για εξεύρεσης λύσης, στη βάση των ψηφισμάτων των ΗΕ, των αποφάσεων του ΣΑ και βεβαίως των αρχών και αξιών της ΕΕ» είπε ο Κύπριος πρόεδρος
Διαβάστε το στο Αναστασιάδης: Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις αναφορές Μητσοτάκη και Μπάιντεν στο Κυπριακό
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίζεται ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τέθηκε μεταξύ άλλων και το Κυπριακό. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, και ερωτηθείς αν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχαν οι δύο άνδρες, ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε πως: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, διότι ο Πρωθυπουργός, ύστερα και από τον συντονισμό που είχαμε κατά την πρόσφατη επίσκεψη μου στην Αθήνα, ήγειρε το κυπριακό πρόβλημα, ήγειρε τα θέματα που διαταράσσουν την ειρήνη ή αποτελούν απειλή για την ειρήνη στην περιοχή. Βεβαίως και ενημέρω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν: Ικανοποίηση από Αναστασιάδη για την αναφορά στο Κυπριακό
Το Κυπριακό βρέθηκε στην πλούσια ατζέντα συζήτησης μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τζο Μπάιντεν, με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη να εκφράζει την ικανοποίησή του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr