Τα πλάνα του Μεταξά για τον ΠΑΣ κόντρα στον Άρη

13:28 - 17/05/2022

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα αντιμετωπίσει τον Άρη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που έχει στη διάθεσή του αναμένεται να παρατάξει ο Ηρακλής Μεταξάς κόντρα στον Άρη. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Λοντίγκιν, Σάλιακας, Γκαρντάφσκι, Κάργας, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ, Κύρκος, Κόντε, Περέα. The post Τα πλάνα του Μεταξά για τον ΠΑΣ κόντρα στον Άρη appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η επιθυμία του Μπρούνο Γκάμα για το μέλλον του στον Άρη

Η επιθυμία του Μπρούνο Γκάμα για το μέλλον του στον Άρη 18/05/2022 Ικανοποιημένος από την έξοδο του Άρη στην Ευρώπη δήλωσε ο Μπρούνο Γκάμα μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για το φινάλε των πλέι οφ της Super League1 . Μάλιστα, ο 34χρονος εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους «κίτρινους» υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον μου». «Όλοι είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον στόχο μας από την αρχή της σεζόν. Δεν μπορέσαμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά βγήκαμε στην Ευρώπη και αυτό είναι σημαντικό», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος άσος για να συμπληρώσει: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει με εμένα, όλοι ξέρου

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων