Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την οικιοθελή αποχώρησή της από το Survivor
13:38 - 17/05/2022
Στην κάμερα εκπομπή «Love it» μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λόγω ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, αναγκάστηκε...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Έτσι την υποδέχτηκε ο Κώστας Πηλαδάκης, μετά την επιστροφή της από το Survivor
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης συνάντησε τον αγαπημένο της, μετά από 5 μήνες - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα: Όσα δήλωσε για την αποχώρηση της στο Love It
Διαβάστε το στο Απόστολος Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την αποχώρηση από το Survivor
Ο Απόστολος Ρουβάς από την Κέρκυρα έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά το SurvivorΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor: Η πρώτη συνέντευξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά την οικειοθελή αποχώρηση είναι γεμάτη «καρφιά»
Την Κυριακή (15/05) το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για λόγους υγείας. Η απόφαση της ηθοποιού ξάφνιασε δυσάρεστα τους συμπαίκτες της οι οποίοι δεν πρόλαβαν καν να την χαιρετήσουν αφού η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν στο νοσοκομείο όταν αποφάσισε να φύγει με την σύμφωνη γνώμη των ιατρών. Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και οι δηλώσεις της είναι γεμάτες «καρφιά». «Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝαυσικά Παναγιωτακοπούλου: Πάρτι υποδοχής μετά το Survivor
Το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψε στην Ελλάδα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Μετά την άφιξή της […]
The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Πάρτι υποδοχής μετά το Survivor appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε χθες στην Ελλάδα φορώντας το fashion item της σεζόν
Με ένα μπεζ blazer, το οποίο συνδύασε με το πιο sexy σύνολο, έκανε την άφιξη της στο Eλευθέριος Βενιζέλος σημείο αναφοράς για τα ανοιξιάτικα looks μας.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΑπόστολος Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor
Ο Απόστολος Ρουβάς περιέγραψε την εμπειρία του στο φετινό Survivor.
Διαβάστε το στο mononews.gr