Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βγήκε από το Survivor και τα έβαλε με τη Βρισηίδα

14:32 - 17/05/2022

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν βρίσκεται πια στο Survivor και μια ευχάριστη έκπληξη φαίνεται ότι την περιμένει στην προσωπική της ζωή.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο […] The post Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Έτσι την υποδέχτηκε ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν μερικές ώρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω της To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Έτσι την υποδέχτηκε ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Survivor: «Καρφιά» της Ναυσικάς Παναγιωτοπούλου για Τάκη και Βρισηίδα

Τι είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μετά την αποχώρησή της για λόγους υγείας

Διαβάστε το στο news.gr

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι παίκτες που θέλει να δει στον τελικό του Survivor και οι αιχμές για Βρισηίδα και Ασημίνα

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας και μίλησε στην εκπομπή Love It για την απόφασή της. «Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα και παίρνω μια αγωγή ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο να μην ρισκάρω. Ήξερα ότι […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι παίκτες που θέλει να δει στον τελικό του Survivor και οι αιχμές για Βρισηίδα και Ασημίνα appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal