Συνάντηση Μητσοτάκη – Πελόζι στο Κογκρέσο: Τιμή μου να μιλήσω στον οίκο της δημοκρατίας του αμερικανικού λαού
17:08 - 17/05/2022
Έφτασε πριν από λίγο στο Αμερικανικό Κογκρέσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, θα εκφωνήσει ομιλία στις 18:00 στην κοινή συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων και του Κογκρέσου μετά από πρόσκληση της Προέδρου της, Νάνσι Πελόζι. «Είναι τιμή μου να είμαι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που θα μιλήσει στο Κογκρέσο. Καταδείξατε την κοινή πορεία μας. Η δημοκρατία άλλωστε γεννήθηκε στην αρχαία Αθήνα. Οι δικοί μας προπάτορες εμπνεύστηκαν από την δική σας ανεξαρτησία. Πολεμήσαμε μαζί κατά την διάρκεια δυο παγκοσμίων Πολέμων. Οι σχέσεις μας είναι στο καλύτερό τους σημείο. Είναι τιμή μου να μιλήσω στον οίκο της δημοκρατίας του αμερικανικού λαού», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο – Τιμή μου να μιλώ στους αιρετούς της χώρας που δημιούργησε Σύνταγμα και Πολίτευμα
ΗΠΑ ΝΕΑ: Μια ιστορική ημέρα είναι σήμερα για την Ελλάδα, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος απευθύνει ομιλία στο Αμερικανικό Κογκρέσο.
Το άρθρο Η ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο – Τιμή μου να μιλώ στους αιρετούς της χώρας που δημιούργησε Σύνταγμα και Πολίτευμα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr