Ρένια Λουϊζίδου: Όσα θα γίνουν με τη Χαρά στο‘’Καφέ της Χαράς’

10:05 - 10/01/2020

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης  στο «The 2Night Show» τη Ρένια Λουϊζίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στη μικρή οθόνη και αποκάλυψε την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια. Δείτε το απόσπασμα  

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για το νέο «Καφέ της Χαράς» (βίντεο)

«Δεν είμαι γενικά υπέρ των remake».. «Η ιδέα που είχε να κάνει με τα δυο παιδιά μας, την Βάλια και τον Μανωλάκη»..

Διαβάστε το στο

Ρένια Λουιζίδου: Η αποκάλυψη για το «Καφέ της Χαράς»

Μεγάλες αποκαλύψεις για το remake του «Καφέ της Χαράς» έκανε η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 Ρένια Λουιζίδου.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ρένια Λουιζίδου: Τι αποκάλυψε για τη Χαρά και τον Πώποτα στο «Καφέ της Χαράς» (video)

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε spoiler για το «Καφέ της Χαράς»

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει