Μεταξάς: “Δεν είναι η μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου”
22:18 - 17/05/2022
Σύντομος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη Nova ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θέλησε να πει πολλά για το ματς με τον Άρη παρά να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους φιλάθλους.
The post Μεταξάς: “Δεν είναι η μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μεταξάς: «Δεν είναι η μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου»
Δεν θέλησε να απαντήσει αναφορικά με το μέλλον του ο…
Διαβάστε το στο onsports.grΜεταξάς: «Δεν είναι μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου...»
Μεταξάς: «Δεν είναι μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου...»
17/05/2022
Ο Ηρακλής Μεταξάς έκανε τον απολογισμό του για τη χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα.
«Τα ευχάριστα του σημερινού παιχνιδιού είναι ο Ιάσωνας Κύρκος. Είναι μια ευχάριστη χρονιά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους παίκτες και τους φιλάθλους”.
Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα: “Δεν είναι σήμερα η μέρα να μιλήσουμε για αυτά. Πρέπει να χαρούμε γι’ αυτό που καταφέραμε».
Διαβάστε το στο filathlos.grΜεταξάς: «Δεν είναι η μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου»
Σύντομος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη Nova ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θέλησε να πει πολλά για το ματς με τον Άρη παρά να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους φιλάθλους. «Τα ευχάριστα του σημερινού παιχνιδιού είναι ο Ιάσωνας Κύρκος. Είναι μια ευχάριστη χρονιά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους παίκτες […]
Διαβάστε το στο thessports.gr