Μεταξάς: “Δεν είναι η μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου”

22:18 - 17/05/2022

Σύντομος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη Nova ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θέλησε να πει πολλά για το ματς με τον Άρη παρά να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους φιλάθλους. The post Μεταξάς: “Δεν είναι η μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μεταξάς: «Δεν είναι η μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου»

Δεν θέλησε να απαντήσει αναφορικά με το μέλλον του ο…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μεταξάς: «Δεν είναι μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου...»

Μεταξάς: «Δεν είναι μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου...» 17/05/2022 Ο Ηρακλής Μεταξάς έκανε τον απολογισμό του για τη χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα. «Τα ευχάριστα του σημερινού παιχνιδιού είναι ο Ιάσωνας Κύρκος. Είναι μια ευχάριστη χρονιά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους παίκτες και τους φιλάθλους”. Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα: “Δεν είναι σήμερα η μέρα να μιλήσουμε για αυτά. Πρέπει να χαρούμε γι’ αυτό που καταφέραμε».

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Μεταξάς: «Δεν είναι η μέρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου»

Σύντομος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη Nova ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θέλησε να πει πολλά για το ματς με τον Άρη παρά να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους φιλάθλους. «Τα ευχάριστα του σημερινού παιχνιδιού είναι ο Ιάσωνας Κύρκος. Είναι μια ευχάριστη χρονιά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους παίκτες […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων