Φοίβος Παπαδάκης: «Μου έλεγαν ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο, αυτό με ενόχλησε»
01:32 - 19/05/2022
Ο Φοίβος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το πως νιώθει που […]
The post Φοίβος Παπαδάκης: «Μου έλεγαν ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο, αυτό με ενόχλησε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φοίβος Παπαδάκης: «Μου έλεγαν ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο, αυτό με ενόχλησε»
Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Φοίβος Παπαδάκης και μίλησε για το πως νιώθει που έχει πατέρα τον Γιώργο Παπαδάκη.Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Φοίβος Παπαδάκης και μίλησε για το πως νιώθει που έχει πατέρα τον Γιώργο Παπαδάκη.«Θα απαντήσω με ένα παράδειγμα. Εγώ πήγα γυμνάσιο και λύκειο στη γερμανική σχολή Αθηνών. Είναι πολύ δύσκολο σχολείο, που για να μπεις στην έκτη δημοτικού, δίναμε πέντε τεστ. Απαιτούσαν πολύ διάβασμα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦοίβος Παπαδάκης: "Μου έλεγαν ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο, αυτό με ενόχλησε"
"Κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr