Φαίη Σκορδά σε Δημητρακόπουλο: «Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει η ενσυναίσθηση;»

10:50 - 19/05/2022

Μετά τη χθεσινή έντονη αντίδραση που είχε η Φαίη Σκορδά στα λεγόμενα του συνηγόρου του Πέτρου To άρθρο Φαίη Σκορδά σε Δημητρακόπουλο: «Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει η ενσυναίσθηση;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: «Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και μου κάνετε τι;»

Χαμός στον «αέρα» του «Πρωινού» μεταξύ της παρουσιάστριας και του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο

Χαμός με Φαίη Σκορδά και Μιχάλη Δημητρακόπουλο: «Ήρθατε στην εκπομπή μου και κάνετε τώρα τι;»

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Μιχάλη Δημητρακόπουλο ενώ συζητούσαν για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Μιχάλη Δημητρακόπουλο ενώ συζητούσαν για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.Φ.Σ. Για να εκτιμήσεις και να καταλάβεις την ψυχολογία θα πρέπει να έχεις έντονη και την ενσυναίσθηση. Στα δικαστήρια φαντάζομαι το αίσθημα της ενσυναίσθησης να μην πρέπει να κυριαρχεί. Μ.Δ. Κυριά Σκορδά, ενσυναίσθηση μπορείτε να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φαίη Σκορδά και Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε απίθανο διάλογο: «Ήρθατε στην εκπομπή μου και κάνετε τώρα τι;»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε ζωντανά στο Πρωινό την Πέμπτη, για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και μετά από μερικά λεπτά […] The post Φαίη Σκορδά και Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε απίθανο διάλογο: «Ήρθατε στην εκπομπή μου και κάνετε τώρα τι;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φαίη Σκορδά σε Μιχάλη Δημητρακόπουλο: «Ήρθατε στην εκπομπή μου και κάνετε τώρα τι;»

Ένας πολύ άβολος διάλογος στο «Πρωινό»

Διαβάστε το στο news.gr

Σκορδά σε Δημητρακόπουλο: "Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει η ενσυναίσθηση;" (video)

Tσακώθηκαν στον αέρα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της