«Από τα 7 μου είμαι θύμα bullying»: Ο 15χρονος Τέλης από την Πάτρα αποκαλύπτει τι τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας
11:02 - 19/05/2022
Αναδημοσίευση με την άδεια της δημοσιογράφου Ρομίνας Ξύδα Ωρα 13.15. Τελευταίο κουδούνι. Κορίτσια και αγόρια, μαθητές και μαθήτριες κάποιου Λυκείου της Πάτρας συνοδεύουν το σχόλασμα με δυνατά γέλια και γοργό βήμα. Ανάμεσά τους ένα 15χρονο παιδί, μαθητής της Α’ʼ Λυκείου, ο Τέλης Αθανασακόπουλος. Μοιάζει παράταιρος ανάμεσά τους. Δεν βιάζεται να φύγει,...
The post «Από τα 7 μου είμαι θύμα bullying»: Ο 15χρονος Τέλης από την Πάτρα αποκαλύπτει τι τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Από τα 7 μου είμαι θύμα bullying»: Ο 15χρονος Τέλης από την Πάτρα αποκαλύπτει τι τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας
«Από τα 7 μου είμαι θύμα bullying»: Ο 15χρονος Τέλης από την Πάτρα αποκαλύπτει τι τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας Αναδημοσίευση με την άδεια της δημοσιογράφου Ρομίνας Ξύδα Ωρα 13.15. Τελευταίο κουδούνι. Κορίτσια και αγόρια, μαθητές και μαθήτριες κάποιου Λυκείου της Πάτρας συνοδεύουν το σχόλασμα με δυνατά γέλια και γοργό βήμα. Ανάμεσά τους ένα 15χρονο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr