Μπέσσυ Αργυράκη: Ήταν απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ζήλευα τις γυναίκες που ήταν μαζί του
13:14 - 19/05/2022
Για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Γουίλαμς και την… Ιαπωνία μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τις συνεργασίες που ξεχώρισε. «Στα 11 μου πήγα στα ταλέντα του Οικονομίδη, στο πιάνο ήταν ο Μίμης Πλέσσας. ... Περισσότερα
To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη: Ήταν απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ζήλευα τις γυναίκες που ήταν μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς»
Αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη, όπου μίλησε για όλους και για όλα.
Διαβάστε το στο thebest.grΜπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς»
Αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου […]
The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜπέσσυ Αργυράκη: Ήταν απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς
Για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Γουίλαμς και την… Ιαπωνία μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τις συνεργασίες που ξεχώρισε. «Στα 11 μου πήγα στα ταλέντα του Οικονομίδη, στο πιάνο ήταν ο Μίμης Πλέσσας. […]
Διαβάστε το στο dete.grΜπέσσυ Αργυράκη: "Περάσαμε ωραία με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά υπήρξε φθορά στη σχέση μας"
Η τραγουδίστρια μίλησε για την οικογένειά της
Διαβάστε το στο patrasevents.gr