Μπέσσυ Αργυράκη: Ήταν απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ζήλευα τις γυναίκες που ήταν μαζί του

13:14 - 19/05/2022

Για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Γουίλαμς και την… Ιαπωνία μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τις συνεργασίες που ξεχώρισε. «Στα 11 μου πήγα στα ταλέντα του Οικονομίδη, στο πιάνο ήταν ο Μίμης Πλέσσας. ... Περισσότερα To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη: Ήταν απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ζήλευα τις γυναίκες που ήταν μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς»

Αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς»

Αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου […] The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μπέσσυ Αργυράκη: Ήταν απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Γουίλαμς και την… Ιαπωνία μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τις συνεργασίες που ξεχώρισε. «Στα 11 μου πήγα στα ταλέντα του Οικονομίδη, στο πιάνο ήταν ο Μίμης Πλέσσας. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μπέσσυ Αργυράκη: "Περάσαμε ωραία με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά υπήρξε φθορά στη σχέση μας"

Η τραγουδίστρια μίλησε για την οικογένειά της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μάνος Νιφλής: «Βαριέμαι τον τρόπο με τον οποίο καλύπτεται η υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη»

Νίκολιτς μετά το ΑΕΚ – ΟΦΗ: «Υπήρχε φυσική και σωματική καταπόνηση, αλλά οι οπαδοί μας έδωσαν ώθηση»

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Η Ασπασία υποχρεώνει τον Δημοσθένη να παραδεχτεί τα πάντα για τη δολοφονία του Κίμωνα και τον σκοτώνει

Έφοδος της Αστυνομίας σε νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους – Μια σύλληψη

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκάλιασα μία κυρία στο αεροδρόμιο που έκλαιγε γιατί έφευγε το παιδί της – Τρόμαξε γιατί δεν με ήξερε»

Δέκα νεκροί μετά από επίθεση με drone σε αγορά του Σουδάν