Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Διοικητής πολύ μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας μού ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή της»

14:10 - 19/05/2022

Μια δήλωση βόμβα έκανε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, καθώς σε δήλωσή του αναφέρει πως του έγινε πρόταση από διοικητή μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και μάλιστα ανέλαβε να πληρώσει και την αμοιβή του. Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε πως σε αυτόν απευθύνθηκε ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ […] Το άρθρο Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Διοικητής πολύ μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας μού ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή της» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας μού ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε ανακοίνωσή του ο γνωστό ποινικολόγος διαψεύδει ότι του έχει παραδοθεί η δικογραφία της υπόθεσης

Διαβάστε το στο

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Διοικητής μεγάλου νοσοκομείου μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή της

Δήλωση Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Διαβάστε το στο

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Διοικητής μεγάλου νοσοκομείου μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή της

Δήλωση Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κούγιας: Διοικητής νοσοκομείου και γνωστός δημοσιογράφος μου ζήτησαν να αναλάβω την Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέες αποκαλύψεις για την προσπάθεια προσέγγισής του από το περιβάλλον της 33χρονης κατηγορούμενης έκανε ο γνωστός ποινικολόγος.

Διαβάστε το στο tovima

Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο διοικητής νοσοκομείου της Αθήνας μού ζήτησε να την υπερασπιστώ, αναλαμβάνοντας να με πληρώσει

Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί του, ζητώντας τον να αναλάβει την υπεράσπιση της κόρης του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κούγιας: Πέρα από το Διοικητή του Νοσοκομείου και μεγάλος δημοσιογράφος μου ζήτησε να αναλάβω την Πισπιρίγκου

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Όπως ανέφερε, διοικητής νοσοκομείου και γνωστός δημοσιογράφος τον προέτρεψαν να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ μαζί του επικοινώνησε και ο πατέρας της 33χρονης κατηγορούμενης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή της»

To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αλέξης Κούγιας: “Διοικητής μεγάλου νοσοκομείου μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου”

Ως ψευδή, χαρακτηρίζει την είδηση που κυκλοφόρησε και τον ήθελε να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

«Βόμβα» Αλέξη Κούγια για την Πισπιρίγκου: «Διοικητής νοσοκομείου μου ζήτησε να την αναλάβω και θα κάλυπτε την αμοιβή»

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε νωρίτερα την Πέμπτη, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε ψευδή, την είδηση που κυκλοφόρησε και τον ήθελε να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι τόσο ο πατέρας της κατηγορούμενης όσο και διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας, του ζήτησαν να την εκπροσωπήσει. Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, ο […] The post «Βόμβα» Αλέξη Κούγια για την Πισπιρίγκου: «Διοικητής νοσοκομείου μου ζήτησε να την αναλάβω και θα κάλυπτε την αμοιβή» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

Εφιάλτης για 15χρονη: Άνδρας δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε

Ανήλικες έβαλαν κατά λάθος φωτιά σε αυτοκίνητο – Κάηκαν και άλλα δύο οχήματα

ΗΠΑ: Θηριώδεις ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ

Ανοιχτός θα είναι στις γιορτές ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τον έλεγχο της ΣΔΟΕ στον Σύλλογο των Τεμπών