Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων – «Το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό»
18:04 - 19/05/2022
Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς εδώ και
To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων – «Το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και «τρελαίνει» τους πάντες
Χριστίνα Μπόμπα: Τα λόγια για το σώμα της και το υπέροχο σχόλιο του Σάκη ΤανιμανίδηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων κι εντυπωσιάζει
«Φέτος το καλοκαίρι το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό...»
Διαβάστε το στο vita.grΧριστίνα Μπόμπα: Άνετη και χαμογελαστή ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και «σπάει» τα στερεότυπα
Mία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, αφού οι δίδυμες κορούλες της, Αριάνα και Φιλίππα, έχουν δώσει άλλο νόημα στη ζωή της. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, όπως δήλωσε την Τετάρτη 18/5 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στο μέλλον θέλει να παρουσιάσει μία τηλεοπτική εκπομπή. Τώρα, όμως, προτεραιότητα έχουν […]
The post Χριστίνα Μπόμπα: Άνετη και χαμογελαστή ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και «σπάει» τα στερεότυπα appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr