Έλενα Παπαρίζου: «Έχω ακόμα το φόρεμα της Eurovision αλλά δε μπαίνω μετά την πλαστική»
09:24 - 20/05/2022
Με αφορμή την έναρξη των συναυλιών της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα
To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Έχω ακόμα το φόρεμα της Eurovision αλλά δε μπαίνω μετά την πλαστική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Παπαρίζου - Η αποκάλυψη για το φόρεμα της Eurovision: Το έχω ακόμα, αλλά δεν μπαίνω μετά την πλαστική
Ποιος δεν θυμάται την εμφάνιση της «Number one» Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005.
Διαβάστε το στο Έλενα Παπαρίζου: «Έχω ακόμα το φόρεμα της Eurovision αλλά δε μπαίνω μετά την πλαστική»
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως ο Ανδρέας Καψάλης δεν θα την ακολουθήσει στα live της.
Διαβάστε το στο Ελενα Παπαρίζου: «Εχω ακόμα το φόρεμα της Eurovision αλλά δε μπαίνω μετά την πλαστική»
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως ο Ανδρέας Καψάλης δεν θα την ακολουθήσει στα live της.
Διαβάστε το στο tanea.grΈλενα Παπαρίζου: «Δεν μπαίνω στο φόρεμα της Eurovision μετά την πλαστική στο στήθος»
Η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε ότι ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, δεν θα την ακολουθήσει στις συναυλίες τηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈλενα Παπαρίζου για το φόρεμα της Eurovision 2005: «Το έχω ακόμα αλλά δεν μπαίνω μετά την πλαστική»
Η Έλενα Παπαρίζου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με αφορμή την έναρξη των συναυλιών της σε όλη την Ελλάδα, αποκάλυψε πως ο σύζυγός της...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαπαρίζου: "Το φόρεμα της Eurovision το έχω ακόμα, αλλά δεν μπαίνω"
Με αφορμή την έναρξη των συναυλιών της, η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στη μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε το στο thebest.grΈλενα Παπαρίζου: «Έχω ακόμη το φόρεμα της Eurovision αλλά δεν μπαίνω μετά την πλαστική στο στήθος»
Η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή την έναρξη των συναυλιών της μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την πορεία της στη μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική της ζωή.Η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή την έναρξη των συναυλιών της μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την πορεία της στη μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική της ζωή.«Το καλοκαίρι επαγγελματικά είναι γεμάτο. Θα ξεκλέψουμε μια δύο ημέρες για καμιά βουτιά. Ο σύζυγος δεν θα ακολουθήσει στην περιοδεία, είναι πολύ δύσκολο, έχει κι εκείνος τη δική […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Παπαρίζου: «Έχω ακόμα το φόρεμα της Eurovision αλλά δε μπαίνω μετά την πλαστική»
Με αφορμή την έναρξη των συναυλιών της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως ο Ανδρέας Καψάλης δεν θα την ακολουθήσει στα live της. «Ο σύζυγος δεν θα ακολουθήσει στην περιοδεία, είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι κι αυτός στη […]
Διαβάστε το στο dete.gr