Αλέξης Κούγιας: «Δεν δέχομαι να λέει το παιδί… η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος»

10:46 - 20/05/2022

Στο Πρωινό μίλησε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ενώ εξέφρασε και […] The post Αλέξης Κούγιας: «Δεν δέχομαι να λέει το παιδί… η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Δεν δέχομαι να λέει το παιδί η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος

«Δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς να μου το επιβάλλει αυτό», λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε το στο

Αλέξης Κούγιας: Δεν δέχομαι να λέει το παιδί «η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» του Ant1 έκανε δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα και τη διαμάχη που έχουν ενώ εξέφρασε και την άποψη του για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Σε ότι αφορά τον Σπύρο Μπιμπίλα είπε πως: «Ο συγκεκριμένος κύριος, πριν αναλάβω την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη, ήταν και είναι εκτός του κοινωνικού και επιστημονικού μου κύκλου. Αυτός μου απηύθυνε τον λόγο, δε μπορεί ξαφνικά να έρχεται κάποιος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα». Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Πραγματικά αντέδρασα λέγοντας αυτό, ότι είναι νομικά αμόρφωτος. Μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι προέβαλε σαν ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του ότι έχει δώσει το πρώτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλέξης Κούγιας: «Δεν δέχομαι να λέει το παιδί… η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος»

«Δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς να μου το επιβάλλει αυτό»

Διαβάστε το στο news.gr

Αλέξης Κούγιας – «Δεν δέχομαι να λέει το παιδί… η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος»

Στο Πρωινό μίλησε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. «Ο συγκεκριμένος κύριος, πριν αναλάβω την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη, ήταν και είναι εκτός του κοινωνικού και επιστημονικού μου κύκλου. Αυτός μου απηύθυνε τον λόγο, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο