Μαρία Αντωνά: Έβαλε νυφικό λίγο πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη – «Δεν έχω άγχος για το γάμο μου»

11:36 - 20/05/2022

Λίγους μήνες πριν τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά έβαλε νυφικό για To άρθρο Μαρία Αντωνά: Έβαλε νυφικό λίγο πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη – «Δεν έχω άγχος για το γάμο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mαρία Αντωνά: Ντύθηκε νύφουλα λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη

Νυφούλα ντύθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Μαρία Αντωνά με αφορμή το «Yes I Do Catwalk»...

Διαβάστε το στο Zougla

Mαρία Αντωνά: Ντύθηκε νύφουλα λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη

Νυφούλα ντύθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Μαρία Αντωνά με αφορμή το  «Yes I Do Catwalk», ένα εντυπωσιακό show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο οποίο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Survivor Eλλάδας – Μαρία Αντωνά: Ντύθηκε νυφούλα, λίγο πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη – Ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού φυσικά ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στην Ελλάδα από την Καραϊβική. Προς το παρόν, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στους στίβους μάχης του Survivor. H Μαρία Αντωνά, ωστόσο, φόρεσε ήδη νυφικό, αλλά για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Περπάτησε στο bridal show του Yes I […] The post Survivor Eλλάδας – Μαρία Αντωνά: Ντύθηκε νυφούλα, λίγο πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη – Ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της