Μαρία Αντωνά: Έβαλε νυφικό λίγο πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη – «Δεν έχω άγχος για το γάμο μου»
11:36 - 20/05/2022
Λίγους μήνες πριν τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά έβαλε νυφικό για
To άρθρο Μαρία Αντωνά: Έβαλε νυφικό λίγο πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη – «Δεν έχω άγχος για το γάμο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Mαρία Αντωνά: Ντύθηκε νύφουλα λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη
Νυφούλα ντύθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Μαρία Αντωνά με αφορμή το «Yes I Do Catwalk»...
Διαβάστε το στο ZouglaMαρία Αντωνά: Ντύθηκε νύφουλα λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη
Νυφούλα ντύθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Μαρία Αντωνά με αφορμή το «Yes I Do Catwalk», ένα εντυπωσιακό show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο οποίο...
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor Eλλάδας – Μαρία Αντωνά: Ντύθηκε νυφούλα, λίγο πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη – Ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα
Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού φυσικά ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στην Ελλάδα από την Καραϊβική. Προς το παρόν, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στους στίβους μάχης του Survivor. H Μαρία Αντωνά, ωστόσο, φόρεσε ήδη νυφικό, αλλά για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Περπάτησε στο bridal show του Yes I […]
The post Survivor Eλλάδας – Μαρία Αντωνά: Ντύθηκε νυφούλα, λίγο πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη – Ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr