Αυτοκτονία 14χρονου: Απομακρύνεται το σενάριο να ήταν απόρροια bullying
07:14 - 21/05/2022
Για την έξαρση του bullying μεταξύ ανηλίκων στα σχολεία μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, με το θέμα να έρχεται στο προσκήνιο έπειτα από την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη, στο σπίτι του στον Κολωνό. «Έχω 32 χρόνια στην αστυνομία. Ένα από τα πρώτα θέματα που επιλήφθηκαν ήταν υπόθεση bullying, παιδιά που χτυπούσαν ένα συμμαθητή τους. Υπάρχουν συμμορίες ανηλίκων σε πολλές περιοχές στην Αττική. Το bullying είναι ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με αστυνομικά μέσα, γιατί πραγματοποιείται ανάμεσα σε παιδιά», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε: «Η εγκληματική συμπεριφορά εκτός σχολείων για εμένα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχουμε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυτοκτονία 14χρονου-Μπαλάσκας: «Απομακρύνεται το σενάριο η αυτοκτονία να ήταν απόρροια bullying»
Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο του bullying μεταξύ ανηλίκων, με το θέμα να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τη χειρότερη αφορμή, την αυτοκτονία του 14χρονου στα Πατήσια. Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο του bullying μεταξύ ανηλίκων, με το θέμα να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τη χειρότερη αφορμή, την αυτοκτονία του 14χρονου στα Πατήσια. Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.«Έχω 32 χρόνια στην αστυνομία. Ένα από τα πρώτα θέματα που επιλήφθηκαν ήταν υπόθεση bullying, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπαλάσκας: Απομακρύνεται το σενάριο η αυτοκτονία του 14χρονου στα Πατήσια να ήταν απόρροια bullying (Video)
Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο του bullying μεταξύ ανηλίκων, με το θέμα να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τη χειρότερη αφορμή, την αυτοκτονία του 14χρονου στα Πατήσια.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΑυτοκτονία 14χρονου: Απομακρύνεται το σενάριο να ήταν απόρροια του bullying
«Κοιτάμε σε ποιες πλατφόρμες και σε ποια παιχνίδια είχε μπει ο νεαρός» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας
Διαβάστε το στο news.grΜπαλάσκας: Απομακρύνεται το σενάριο η αυτοκτονία του 14χρονου να ήταν απόρροια bullying
Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο του bullying μεταξύ ανηλίκων, με το θέμα να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τη χειρότερη αφορμή, την αυτοκτονία του 14χρονου στα Πατήσια. Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας. «Έχω 32 χρόνια στην αστυνομία. Ένα από τα πρώτα θέματα που επιλήφθηκαν ήταν υπόθεση […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑυτοκτονία 14χρονου: Απομακρύνεται το σενάριο να ήταν απόρροια bullying
Τι είπε για την υπόθεση ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος ΜπαλάσκαςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr