Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση πια»
14:26 - 21/05/2022
Την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε ο Αρτ για την εκπομπή Τι Λες Τώρα κι απάντησαν για τις […]
The post Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση πια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση πια»
Την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε ο Αρτ για την εκπομπή Τι Λες Τώρα κι απάντησαν για τις δηλώσεις που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά για τις ίδιες.Την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε ο Αρτ για την εκπομπή Τι Λες Τώρα κι απάντησαν για τις δηλώσεις που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά για τις ίδιες.«Η μόνη δόξα που αγαπώ, είναι η λίμνη Δόξα στο χωριό μου. Δεν μου κάνει εμένα τίποτα εντύπωση πια. Απολύτως τίποτα. Έχω μεγαλώσει και δεν μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Χριστοπούλου: Απαντά στη Βίκυ Καγιά και τη δήλωση ότι κέρδισε δόξα από το GNTM
Στις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά η οποία είπε πως “δεν καταλαβαίνει γιατί η Έλενα Χριστοπούλου
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Απαντά στη Βίκυ Καγιά και τη δήλωση ότι κέρδισε δόξα από το GNTM δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΈλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση πια»
"Η μόνη δόξα που αγαπώ, είναι η λίμνη Δόξα στο χωριό μου"
Διαβάστε το στο e-daily.grΈλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν μου κάνει εμένα τίποτα εντύπωση πια. Απολύτως τίποτα»
Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασαν τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM.
Διαβάστε το στο neolaia.gr