Καραβάτου: Συγκλονίζει μιλώντας για το άγριο bullying που έζησε σε παιδική ηλικία: «Δεν το ξεπέρασα»
15:50 - 21/05/2022
Με τρεμάμενη φωνή, έτοιμη να βάλει τα κλάματα, διηγήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου το άγριο επεισόδιο bullying που βίωσε σε παιδική ηλικία και που τη στιγμάτισε!Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καραβάτου: Η συγκινητική της εξομολόγηση για το bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία – «Το κουβαλάω ακόμη»
«Θέλω να σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στη μάνα και τον πατέρα μου» είπε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.
Διαβάστε το στο Καραβάτου: Συγκλονίζει μιλώντας για το άγριο bullying που έζησε σε παιδική ηλικία: «Δεν το ξεπέρασα»
Με τρεμάμενη φωνή, έτοιμη να βάλει τα κλάματα, διηγήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου το…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» για το bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία – «Το κουβαλάω ακόμη»
Σε μια δική της εξομολόγηση προχώρησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καραβάτου με
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» για το bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία – «Το κουβαλάω ακόμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» για το bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία – «Το κουβαλάω ακόμη» (video)
Σε μια δική της εξομολόγηση προχώρησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τον 14χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε λόγω του σκληρού bullying...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» για το bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία – «Το κουβαλάω ακόμη» (video)
Διαβάστε το στο sinidisi.gr