Γύθειο: Χειροπέδες σε 27χρονο που καταζητούσε η Αλβανία για δολοφονία

14:32 - 22/05/2022

Επιτυχία των ελληνικών διωκτικών αρχών στο Γύθειο. Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 27χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις αντίστοιχες αρχές της Αλβανίας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ελληνική αστυνομία, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γυθείου πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής (20.05.2022) χειροπέδες σε 27χρονο αλλοδαπό. Σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές ... Περισσότερα To άρθρο Γύθειο: Χειροπέδες σε 27χρονο που καταζητούσε η Αλβανία για δολοφονία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Σπύρος Μαρτίκας «έφτιαξε» φωτογραφίες με τον Παντελή Παντελίδη μέσω AI, προκαλώντας την οργή του Πέτρου Κωστόπουλου

Η Eurovision απαντά στο Nemo μετά την απόφασή του να επιστρέψει το τρόπαιο: «Θα παραμείνει ένα πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μας»

Χριστούγεννα σε ορεινούς προορισμούς και θεματικά πάρκα: Γνωρίστε τον Μύλο των Ξωτικών και την Ονειρούπολη

Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον κόσμο του μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Δεν εγκαταλείπουμε»

Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: «Οι κατηγορίες για τον αγροτοσυνδικαλιστή θα πέσουν με εντυπωσιακό τρόπο» λέει η δικηγόρος του

Τζένσεν Χουάνγκ: Ο tech «προφήτης» της νέας AI εποχής