Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα του βρετανού ασθενή

21:52 - 22/05/2022

Προς λήξη του συναγερμού για το ύποπτο περιστατικό που μεταφέρθηκε εκτάκτως από την Κεφαλονιά στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας θα υποβληθεί σε επαναληπτικές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες The post Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα του βρετανού ασθενή appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΟΥ για ευλογιά των πιθήκων: Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει μεταλλαχθεί ο ιός

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει μεταλλαχθεί ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων, επισημαίνει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ και σημειώνει ότι η συγκεκριμένη μολυσματική νόσος έχει την τάση να μην αλλάζει. Πιο συγκεκριμένα, η Ρόζαμουντ Λιούις, η επικεφαλής της γραμματείας ευλογιάς, που αποτελεί τμήμα του Προγράμματος Επειγουσών Καταστάσεων του ΠΟΥ, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι οι μεταλλάξεις ... Περισσότερα To άρθρο ΠΟΥ για ευλογιά των πιθήκων: Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει μεταλλαχθεί ο ιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ευλογιά των πιθήκων: Τα 56 έφτασαν τα κρούσματα στη Βρετανία

Αυξήθηκαν σημαντικά στη Βρετανία τα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων με την κατάσταση να είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητική. Συγκεκριμένα στη Βρετανία εντοπίστηκαν άλλα 36 κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA). Τα τελευταία κρούσματα ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων ευλογιάς των πιθήκων που επιβεβαιώθηκαν στην ... Περισσότερα To άρθρο Ευλογιά των πιθήκων: Τα 56 έφτασαν τα κρούσματα στη Βρετανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ανεμοβλογία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον Βρετανό στο Αττικό

Tα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου του πρώτου δείγματος που ελήφθη από τον ασθενή, που θεωρείται ύποπτο κρούσμα της Ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα δείχνουν ότι πρόκειται για ανεμοβλογιά.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

ΠΟΥ για ευλογιά των πιθήκων: Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει μεταλλαχθεί ο ιός

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει μεταλλαχθεί ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων, επισημαίνει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ και σημειώνει ότι η συγκεκριμένη μολυσματική νόσος έχει την τάση να μην αλλάζει. Πιο συγκεκριμένα, η Ρόζαμουντ Λιούις, η επικεφαλής της γραμματείας ευλογιάς, που αποτελεί τμήμα του Προγράμματος Επειγουσών Καταστάσεων του ΠΟΥ, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι οι μεταλλάξεις […] Το άρθρο ΠΟΥ για ευλογιά των πιθήκων: Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει μεταλλαχθεί ο ιός εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

25.04.2024

Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική κρίση

Το ιρλανδικό «Πράσινο Κύμα» που σαρώνει το Χόλιγουντ

Ο πρώην διευθυντής του Μουσείου Ουφίτσι θέλει να σώσει τη Φλωρεντία

Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2024

ΠΑΣΟΚ: Να τα χαίρονται τα κομπλιμέντα Στίγκα στον ΣΥΡΙΖΑ