#Ανεμοβλογιά

ΠΟΥ: Ανεμοβλογιά, μηνιγγίτιδα και άλλες λοιμώξεις εξαπλώνονται στη Γάζα

neolaia.gr
Μόνο 11 από τα 36 νοσοκομεία του παλαιστινιακού θύλακα λειτουργούν έστω και εν μέρει, ανέφερε αξιωματούχος του ΠΟΥ
16:46 12/12/2023

Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων το ύποπτο κρούσμα από τη Νάξο

eleftherostypos.gr
Το ύποπτο κρούσμα από την Νάξο είναι ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων. Το άρθρο Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων το ύποπτο κρούσμα από τη Νάξο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:34 23/06/2022

Το ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων αποδείχθηκε ανεμοβλογιά

irafina.gr
Ένα ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων εξετάστηκε στο Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA και την Μαρία Μπινιχάκη ο καθηγητής κλινικής ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και διευθυντής του εργαστηρίου, Γιώργος Σουρβίνος. Ανεμοβλογιά ήταν τελικά το ύποπτο κρούσμα στο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης Το ύποπτο κρούσμα, μετά από την ανάλυση […]
19:32 10/06/2022

Ανεμοβλογιά στα παιδιά: Τα συμπτώματα και η διαφορές από την ευλογιά των πιθήκων

mothersblog.gr
Ποια είναι τα συμπτώματα της ανεμοβλογιάς; Πότε να δείτε γιατρό Ανεμοβλογιά - Πρόληψη Πώς μπορώ να βοηθήσω το παιδί μου με την ανεμοβλογιά; Κι αν το μωρό εμφανίσει ανεμοβλογιά; Ποιες επιπλοκές είναι πιθανές με την ανεμοβλογιά; Πώς μπορείτε να καταλάβετε τις διαφορές ανάμεσα στην ευλογιά των πιθήκων και την ανεμοβλογιά στο παιδί; Ευλογιά των πιθήκων - Πρόληψη και αντιμετώπιση
11:04 30/05/2022

Ευλογιά των πιθήκων: Παγκόσμια ανησυχία, συστάσεις σε ΕΕ και ΗΠΑ για νέα εμβόλια

logiastarata.gr
Ποιες χώρες έχουν ανακοινώσει επιβεβαιωμένα κρούσματα – Ανεμοβλογιά ήταν τελικά το ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα – Επτά ερωτοαπαντήσεις για την ασθένεια – Καθησυχαστικός ο Μπουρλά σε δηλώσεις του Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται πως περνάει η πανδημία του κορωνοϊού μετά την αύξηση των κρουσμάτων της ευλογιάς των πιθήκων. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC), […] The post Ευλογιά των πιθήκων: Παγκόσμια ανησυχία, συστάσεις σε ΕΕ και ΗΠΑ για νέα εμβόλια appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:02 23/05/2022

ΕΟΔΥ: Αυτές είναι οι ομοιότητες και οι διαφορές μεταξύ της ανεμοβλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων

thecaller.gr
Όπως ενημερώνει ο ΕΟΔΥ, μεταξύ της Ανεμοβλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων υπάρχουν κάποιες ομοιότητες, αλλά και σημαντικές διαφορές.Όπως ενημερώνει ο ΕΟΔΥ, μεταξύ της Ανεμοβλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων υπάρχουν κάποιες ομοιότητες, αλλά και σημαντικές διαφορές.Ο ιός της Ανεμοβλογιάς παρότι περιλαμβάνει το συνθετικό -pox είναι διαφορετικός από τον ιούς που προκαλούν Ευλογιά ή Ευλογιά των πιθήκων. Υπάρχει συνάφεια αναφορικά με τα συμπτώματα και την εμφάνιση δερματικών αλλοιώσεων που προκαλούνται από την Ανεμοβλογιά […]
23:50 22/05/2022

Επίσημο:Ανεμοβλογιά το ύποπτο κρούσμα - Δεν ανιχνεύθηκε ευλογιά των πιθήκων ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

thetoc.gr
Το ύποπτο δείγμα για ευλογιά των πιθήκων βρέθηκε θετικό σε δύο επαναλαμβανόμενους ελέγχους για τον ιό της ανεμοβλογιάς.
22:56 22/05/2022

Επίσημη επιβεβαίωση – Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων έχει ο Βρετανός τουρίστας

mononews.gr
Λήξη συναγερμού. Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων έχει, τελικά, ο 29χρονος Βρετανός, που νοσηλεύεται στο “Αττικόν”. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Healthstories, η ανάλυση του πρώτου δείγματος έδειξε ότι τα εξανθήματα στο δέρμα του ασθενούς είναι η γνωστή σε όλους ανεμοβλογιά.
22:56 22/05/2022

Ευλογιά πιθήκων: Ανεμοβλογιά δείχνει το πρώτο δείγμα από το ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα

inkomotini.news
Ο νεαρός άντρας νοσηλεύεται στο «Αττικόν» σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από το δεύτερο δείγμα που έχει ληφθεί. 
22:44 22/05/2022

Ανεμοβλογιά δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις του ασθενή από τη Βρετανία

protagon.gr
Προς λήξη του συναγερμού σχετικά με το ύποπτο για ευλογιά των πιθήκων περιστατικό που μεταφέρθηκε εκτάκτως από την Κεφαλονιά στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου. Ο άνδρας θα υποβληθεί σε επαναληπτικές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες The post Ανεμοβλογιά δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις του ασθενή από τη Βρετανία appeared first on Protagon.gr.
22:04 22/05/2022

Λήξη… συναγερμού: Ανεμοβλογιά έχει ο τουρίστας από τη Βρετανία που νοσηλεύεται στο “Αττικόν”

hellasjournal.com
η Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ζεύγους από τη Βρετανία που
22:04 22/05/2022

Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα του βρετανού ασθενή

protagon.gr
Προς λήξη του συναγερμού για το ύποπτο περιστατικό που μεταφέρθηκε εκτάκτως από την Κεφαλονιά στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας θα υποβληθεί σε επαναληπτικές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες The post Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα του βρετανού ασθενή appeared first on Protagon.gr.
21:52 22/05/2022

Εξανθήματα: Αυτές είναι οι 7 βασικές αιτίες που φέρουν την ευθύνη

pronews.gr
Τα εξανθήματα δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα, καθώς προκαλούν αξιοσημείωτη αλλαγή στην υφή ή στο χρώμα του δέρματος, που αρκετές φορές φτάνουν σε κόκκινα σημάδια ή ακόμα και πληγές. Εδώ μπορείτε να μάθετε ποιες είναι οι αιτίες και από που προέρχονται τα συγκεκριμένα σημάδια. Δείτε αναλυτικά:  Ανεμοβλογιά Ο ιός είναι γνωστός ως έρπητας ζωστήρας, πιο συχνά ονομάζεται ανεμοβλογιά και δημιουργεί ένα δερματικό εξάνθημα που έχει φαγούρα και φουσκάλες στο πρόσωπο, οι οποίες απλώνονται προς τα κάτω και καλύπτουν όλο το στήθος και την πλάτη. Φαρμακευτική αγωγή Όταν εάν φάρμακο προκαλεί δερματικό εξάνθημα,  μπορεί να οφείλεται σε μία αλλεργική αντίδραση, μία παρενέργεια του φαρμάκου, ή σε ευαισθησία
16:49 03/08/2020

Ανεμοβλογιά: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το εμβόλιό της

iatropedia.gr
Στο προσκήνιο έχει έρθει το εμβόλιο που προστατεύει από την ανεμοβλογιά, έπειτα από τις καταγγελίες γονέων από τη Θεσσαλονίκη ότι προκάλεσε παράλυση στον 3χρονο γιο τους. The post Ανεμοβλογιά: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το εμβόλιό της appeared first on Iatropedia.
13:28 14/01/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load