Τίμος Ζαχαράτος: «Η Δανάη μπορεί να σε ανεβάσει στον ουρανό»

15:02 - 23/05/2022

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη ο Τίμος Ζαχαράτος, ο οποίος απάντησε και για τη Δανάη Μπάρκα. […] The post Τίμος Ζαχαράτος: «Η Δανάη μπορεί να σε ανεβάσει στον ουρανό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τίμος Ζαχαράτος: Η Δανάη Μπάρκα έχει τόση θετική ενέργεια, μπορεί να σε ανεβάσει στον ουρανό

Στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη Τίμος Ζαχαράτος, ο σεφ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega, Πάμε Δανάη και μίλησε για το πως είναι οι σχέσεις του με την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.  Τι έχει η Δανάη και σε έχει εντυπωσιάσει; Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή ... Περισσότερα To άρθρο Τίμος Ζαχαράτος: Η Δανάη Μπάρκα έχει τόση θετική ενέργεια, μπορεί να σε ανεβάσει στον ουρανό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ο πατρινός Τίμος Ζαχαράτος για τη Δανάη Μπάρκα: «Μπορεί να σε ανεβάσει στον ουρανό»

Ο Τίμος Ζαχαράτος, ο σεφ της πρωινής εκπομπής του Mega Πάμε Δανάη, παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και ξεκαθάρισε για όσους ανέφεραν πως έχει σχέση με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η εξομολόγηση του Τίμου Ζαχαράτου: «Η Δανάη μπορεί να σε ανεβάσει στον ουρανό»

O Τίμος Ζαχαράτος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο όπου απάντησε και για τη Δανάη Μπάρκα.O Τίμος Ζαχαράτος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο όπου απάντησε και για τη Δανάη Μπάρκα.Τι έχει η Δανάη και σε έχει εντυπωσιάσει; Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό! Ισχύει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο