Την παραίτηση του υπέβαλε Ρώσος διπλωμάτης στην Γενεύη – «Ποτέ δεν ένοιωσα τέτοια ντροπή για την χώρα μου»
16:06 - 23/05/2022
Ο σύμβουλος της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ στην Γενεύη Μπορίς Μπόνταρεφ υπέβαλε την παραίτηση του καθώς τάχθηκε κατά του πολέμου στην Ουκρανία.
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρώσος διπλωμάτης παραιτείται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία - «Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια ντροπή για την χώρα μου»
Ο Μπόνταρεφ είναι πιθανόν ο πρώτος Ρώσος διπλωμάτης που ανακοινώνει ότι παραιτείται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία - Μιλά για έναν πόλεμο «εναντίον όλου του δυτικού κόσμου»
Διαβάστε το στο Ρωσία: «Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια ντροπή για τη χώρα μου»
Ο διπλωμάτης Μπορίς Μπόνταρεφ παραιτήθηκε από το πόστο του και έστρεψε τα «πυρά» του κατά των Βλαντίμιρ Πούτιν και Σεργκέι Λαβρόφ.
Διαβάστε το στο tanea.grΠαραίτηση Ρώσου διπλωμάτη στον ΟΗΕ :”Ποτέ δεν ένιωσα τόση ντροπή για τη χώρα μου” Βολές κατά Λαβρόφ για παρακμή
Ο σύμβουλος της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στον
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΠαραίτηση Ρώσου διπλωμάτη που υπηρετούσε στη Γενεύη: «Ποτέ δεν ένιωσα τόση ντροπή για τη χώρα μου»
Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ στη Γενεύη Μπορίς Μπόνταρεφ, καθώς τάχθηκε κατά του πολέμου στην Ουκρανία. Την απόφασή του κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας: «Στα είκοσι χρόνια της διπλωματικής μου καριέρας, είδα διάφορες στροφές στη δική μας εξωτερική πολιτική, αλλά ποτέ δεν ένοιωσα τέτοια ντροπή για […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΡωσία: Παραιτήθηκε Ρώσος διπλωμάτης του ΟΗΕ – «Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια ντροπή για την χώρα μου»
Ο σύμβουλος της ρωσικής αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ, Μπορίς Μπόνταρεφ, υπέβαλε την παραίτηση του καθώς τάχθηκε κατά του πολέμου που κάνει η Ρωσία στην Ουκρανία.
The post Ρωσία: Παραιτήθηκε Ρώσος διπλωμάτης του ΟΗΕ – «Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια ντροπή για την χώρα μου» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.gr