Αλέξης Κούγιας για Φοίβο Δεληβοριά: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του, δεν ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο»
10:26 - 24/05/2022
Απάντηση στις δηλώσεις του Φοίβου Δεληβοριά έδωσε ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο
To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Φοίβο Δεληβοριά: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του, δεν ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας για Φοίβο Δεληβοριά: Δεν τον γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του
«Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη ή ακόμα και του Μακρόπουλου και του Γονίδη, όχι του κυρίου Δεληβοριά», πρόσθεσε ο ποινικολόγος μετά τις δηλώσεις του Φοίβου Δεληβοριά περί χυδαίων υπαινιγμών
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας για Φοίβο Δεληβοριά: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του, δεν ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο»
O Αλέξης Κούγιας απάντησε στις δηλώσεις του Φοίβου Δεληβοριά έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.
O Αλέξης Κούγιας απάντησε στις δηλώσεις του Φοίβου Δεληβοριά έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. «Δεν τον γνωρίζω. Έχω ακούσει το όνομά του. Εγώ είμαι άλλης μουσικής κουλτούρας, μου είπαν ότι είπε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον Χατζηδάκι και μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την τοποθέτησή του, λέω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Κούγιας: «Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του Φοίβου Δεληβοριά»
Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στα όσα δήλωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς, με δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό και την Μπέσσυ Αντωνάκη. […]
The post Αλέξης Κούγιας: «Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του Φοίβου Δεληβοριά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Κούγιας τα βάζει... και με τον Φοίβο Δεληβοριά: Δεν τον γνωρίζω και δεν ξέρω το ποινικό του μητρώο
Και με τον τραγουδοποιό και ερμηνευτή Φοίβο Δεληβοριά, μετά από τον Σπύρο Μπιμπίλα, φαίνεται πως τα βάζει τώρα ο Αλέξης Κούγιας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚούγιας για Φοίβο Δεληβοριά: “Δεν τον γνωρίζω, δεν ξέρω το ποινικό του μητρώο”
"Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη ή ακόμα και του Μακρόπουλου και του Γονίδη".
Διαβάστε το στο neolaia.grΚούγια για Δεληβοριά: Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του
Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στα όσα δήλωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς, με δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό και την Μπέσσυ Αντωνάκη. «Δεν τον γνωρίζω. Έχω ακούσει το όνομά του κ. Δεληβοριά. Εγώ είμαι άλλης μουσικής κουλτούρας, μου είπαν ότι είπε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον Χατζηδάκι και μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την τοποθέτησή του, λέω […]
Διαβάστε το στο dete.gr