Δίκη αγγειοχειρουργού: «Υποδείκνυε εμένα ως ύποπτο» κατέθεσε ο σύζυγος της 36χρονης

11:38 - 24/05/2022

"Ακόμη και μετά τον εντοπισμό του πτώματος, δεν ομολόγησε. Όλες οι ενέργειες ήταν σχεδιασμένες". Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο σύζυγος της θανούσας για τον 43χρονο ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό ο οποίος δικάζεται στο Δευτεροβάθμιο Μικτό Εφετείο Θεσσαλονίκης για την ανθρωποκτονία της 36χρονης μεσίτριας. "Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα ζούσαμε ένα δράμα, μοναδικό στα παγκόσμια χρόνια. Ήταν μια υγιέστατη γυναίκα, γέννησε φυσιολογικά τρία παιδιά. Έκανε δύο εγχειρήσεις για αφαίρεση κυρσών, με γενική νάρκωση. Όμως δεν είχε λυθεί πλήρως το πρόβλημα" ανέφερε ο μάρτυρας πως η σύζυγος του έφθασε να απευθυνθεί στον ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. "Στις 26 Απριλί

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη αγγειοχειρουργού: «Έδειχνε εμένα ως δολοφόνο», κατέθεσε ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας

Περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο την τελευταία επικοινωνία που είχε με τη γυναίκα του και τη συνομιλία μέσω γραπτών μηνυμάτων της 36χρονης με τον γιατρό που βρέθηκαν στον υπολογιστή της

Διαβάστε το στο

Δολοφονία μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη: «Έδειχνε εμένα ως ύποπτο», κατέθεσε ο σύζυγος της 36χρονης

«Ακόμη και μετά τον εντοπισμό του πτώματος, δεν ομολόγησε. Όλες οι ενέργειες ήταν σχεδιασμένες»

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)