Survivor: Γέλια και πειράγματα για τα αντισώματα της Βρισηίδας Ανδριώτου – Μέσα στα νεύρα ο Άρης Σοϊλέδης

22:20 - 24/05/2022

Ο Κωνσνταντίνος Εμμανουήλ είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor και το όνομα του ανακοινώθηκε σε ένα συμβούλιο, που μόνο ήρεμο δεν ήταν. Κατά την επιστροφή τους στις καλύβες, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να μιλήσει με την Στέλλα Ανδρεάδου και τα όσα ανέφερε εκείνη στο συμβούλιο για τις «λυκοφιλίες» του ποδοσφαιριστή. «Στελλίτσα μου… νομίζεις ότι είμαι τριών χρονών κορίτσι μου γλυκό;» της είπε φανερά εκνευρισμένος και η Στέλλα Ανδρέαδου τον παρότρυνε να κάτσει να μιλήσουν. «Δεν θέλω να κάτσω. Νομίζεις ότι είμαι τριών χρονών; Γιατί αγάπη μου γλυκιά, όταν μιλάς για μένα και τον Τάλα, γιατί δεν καταλαβαίνεις το λάθος σου… Πολλές φορές έχεις κάνει λάθος και μετά μου λες, ναι έκαν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας