Απεργία – Διαγνωστικά Κέντρα: Έρχεται “θερμό” τριήμερο κινητοποιήσεων – Με κυρώσεις απειλεί το Υπουργείο Υγείας

06:35 - 25/05/2022

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται Υπουργείο Υγείας και Διαγνωστικά Κέντρα, μετά την εξαγγελθείσα για αύριο Πέμπτη (26/5) τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση του κλάδου. The post Απεργία – Διαγνωστικά Κέντρα: Έρχεται “θερμό” τριήμερο κινητοποιήσεων – Με κυρώσεις απειλεί το Υπουργείο Υγείας appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απεργία στα διαγνωστικά κέντρα μέχρι το Σάββατο – Με κυρώσεις απαντά το υπουργείο Υγείας

Σε τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν τα διαγνωστικά κέντρα από την Πέμπτη (26 Μαΐου), με τα Διαγνωστικά Κέντρα και τα Πολυϊατρεία να δηλώνουν “δεν πάει άλλο” και το Υπουργείο Υγείας να απειλεί πως ο ΕΟΠΥΥ «δεν θα ανεχθεί τη μη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του». Το Συντονιστικό Όργανο των φορέων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (διαγνωστικά κέντρα, πολυϊατρεία ... Περισσότερα To άρθρο Απεργία στα διαγνωστικά κέντρα μέχρι το Σάββατο – Με κυρώσεις απαντά το υπουργείο Υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Απεργία στα διαγνωστικά κέντρα μέχρι το Σάββατο – Με κυρώσεις απαντά το υπουργείο Υγείας

Σε τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν τα διαγνωστικά κέντρα από την Πέμπτη (26 Μαΐου), με τα Διαγνωστικά Κέντρα και τα Πολυϊατρεία να δηλώνουν “δεν πάει άλλο” και το Υπουργείο Υγείας να απειλεί πως ο ΕΟΠΥΥ «δεν θα ανεχθεί τη μη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του». Το Συντονιστικό Όργανο των φορέων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (διαγνωστικά κέντρα, πολυϊατρεία και κλινικοεργαστηριακοί γιατροί) έχει εξαγγείλει κινητοποιήσεις στις 26,27 και 28 Μαΐου, διεκδικώντας από το κράτος και το υπουργείο Υγείας πρόσθετη χρηματοδότηση, ώστε «να σταματήσει η εφαρμογή του ληστρικού clawback, να επιβιώσουν τα ιατρεία και εργαστήρια της γειτονιάς και τα πολυϊατρεία τα οποία στηρίζουν τη Δημόσια Υγεία και

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Επιτυχία: «Ονειρέψου το και θα γίνει» λέει νέα μελέτη

Δάγκειος πυρετός: Συναγερμός και στην Ευρώπη ενόψει Ολυμπιακών

Κλιμάκιο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων (ECDC) στο Υπουργείο Υγείας – Η μικροβιακή αντοχή στο επίκεντρο

Αφρικανική σκόνη: Νέο επεισόδιο και άμεσα προβλέπει ο καθηγητής Σαρηγιάννης

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

ΙΣΑ: Ζητά να εργάζονται και οι ιδιώτες γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία