AΠΘ: Ξαναρχίζουν οι εργασίες για τη βιβλιοθήκη στη ΣΘΕ, παρουσία αστυνομίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

08:25 - 25/05/2022

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί, παρουσία της αστυνομίας, οι εργασίες για την κατασκευή της βιβλιοθήκης στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ. Αποκλειστικό ρεπορτάζ του GRTimes Μετά από μία παύση αρκετών ημερών και έπειτα από τις σκηνές έντασης πού δημιουργήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσία της αστυνομίας στους χώρους του Ιδρύματος, άρχισαν εκ νέου σήμερα (25/5) οι εργασίες για τη κατασκευή της βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών, στον χώρο που μεταξύ άλλων βρισκόταν η κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTIimes, οι συγκεκριμένες εργασίες που ξεκινούν σήμερα αφορούν την πρώτη φάση του έργου και την υλοποίηση κάποι

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΠΘ: Ξαναρχίζουν οι εργασίες για τη βιβλιοθήκη παρουσία αστυνομίας

Παρουσία αστυνομικών επαναλαμβάνονται στο ΑΠΘ οι εργασίες για την κατασκευή της βιβλιοθήκης στη Σχολή Θετικών Επιστημών. Πληροφορίες για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από φοιτητές, ενδεχομένως μέσα στις επόμενες ώρες. Έπειτα από πολυήμερη διακοπή και τις σκηνές έντασης στο ΑΠΘ για την  παρουσία της αστυνομίας στους χώρους του Ιδρύματος, άρχισαν πάλι οι εργασίες κατασκευής της βιβλιοθήκης της Σχολής ... Περισσότερα To άρθρο ΑΠΘ: Ξαναρχίζουν οι εργασίες για τη βιβλιοθήκη παρουσία αστυνομίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)