Οι κινήσεις του 18χρονου μακελάρη πριν την επίθεση στο σχολείο του Τέξας
09:14 - 25/05/2022
Νέα στοιχεία για τις κινήσεις του 18χρονου μακελάρη που σκότωσε 19 παιδιά και δύο ενήλικους στο δημοτικό σχολείο του Τέξας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Αστυνομικός δήλωσε στο CNN ότι πριν την επίθεση, ο Σαλβαδόρ Ράμος ενεπλάκη σε δύο ακόμα περιστατικά, ωστόσο οι αρχές δεν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.
Το πρώτο ήταν όταν ο 18χρονος πυροβόλησε τη γιαγιά του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και το δεύτερο όταν τράκαρε κοντά στο δημοτικό σχολείο
«Ο ύποπτος ενεπλάκη σε ένα τροχαίο κοντά στο σχολείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός.
«Εκεί βγήκε από το όχημά του με το τουφέκι και τότε επιχείρησε να μπει στο σχολείο. Δυστυχώς, μπόρεσε να μπει στις εγκαταστάσεις και μετά από εκε
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέξας: Ο μακελάρης είχε προειδοποιήσει για την επίθεση στο σχολείο μέσω Facebook
Νέες πληροφορίες φέρουν τον δράστη της ένοπλης επίθεσης στο δημοτικό σχολείο, με θύματα 19 παιδιά και δύο δασκάλες, να είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του με αναρτήσεις του στα social media.
Διαβάστε το στο in.grΤέξας: Ο μακελάρης είχε προειδοποιήσει για την επίθεση στο σχολείο μέσω Facebook
Σοκ και δέος από το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας επικρατεί σε όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τη φονική επίθεση σε σχολείο στο Τέξας
Εικοσιένας άνθρωποι, 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά ενός 18χρονου σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Ουβάλντε, όπως δήλωσε εκπρόσωπος των πολιτειακών αρχών δημόσιας ασφάλειας του Τέξας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, προσθέτοντας πως σκοτώθηκε επίσης και ο δράστης σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς.
Το άρθρο Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τη φονική επίθεση σε σχολείο στο Τέξας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΤέξας: Ο 18χρονος είχε προειδοποιήσει για την επίθεση στο σχολείο μέσω Facebook
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος είχε προειδοποιήσει για την πρόθεσή του να επιτεθεί στο σχολείο, μέσα από αναρτήσεις του στο Facebook.
Διαβάστε το στο neolaia.gr