Σουπιές τηγανητές ξιδάτες από την Αργυρώ Μπαρπαρίγου – Η σάλτσα είναι για βουτιές
10:14 - 25/05/2022
Οι μικρές σουπιές τηγανίζονται ολόκληρες και παραμένουν γλυκιές και μαλακές. Είναι σβησμένες με ξύδι και γίνονται γλύκισμα.Οι μικρές σουπιές τηγανίζονται ολόκληρες και παραμένουν γλυκιές και μαλακές. Είναι σβησμένες με ξύδι και γίνονται γλύκισμα.Υλικά 450 γρ. σουπιές μικρές καθαρισμένες 100 ml ελαιόλαδο 40 ml βαλσαμικό ξίδι 1 κ.σ. σταφίδες 1 κλων. φρέσκια ρίγανη 2 κλων. μάραθο 1 καυτερή πιπερίτσα Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο 100 γρ. αλεύρι για το πανάρισμα Για το σερβίρισμα Χόρτα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr