Sunlight Group: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου 125 εκατ. ευρώ

17:20 - 25/05/2022

Η Sunlight Group, μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia, ανακοινώνει την υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου ύψους 125 εκατ. ευρώ μεταξύ της εταιρείας και των δύο συστημικών τραπεζών, Eurobank και Alpha Bank. Η Eurobank έχει το ρόλο του Διοργανωτή και Συντονιστή Διοργάνωσης και συμμετέχει με €62,5 εκατ. ευρώ, ενώ η Alpha Bank διατηρεί τον έτερο ρόλο του Διοργανωτή και συμμετέχει με €62,5 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια της δανειακής σύμβασης ανέρχεται στα 7 έτη και σκοπός της είναι η Το άρθρο Sunlight Group: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου 125 εκατ. ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Sunlight Group: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου 125 εκατ. ευρώ με Eurobank και Alpha Bank

Την υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου ύψους 125 εκατ. ευρώ, με τις δύο συστημικές τράπεζες Eurobank και Alpha Bank, ανακοίνωσε η Sunlight Group, μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Sunlight Group: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου 125 εκατ. ευρώ

Η Sunlight Group, μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia, ανακοινώνει την υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου ύψους 125 εκατ. ευρώ μεταξύ της εταιρείας και των δύο συστημικών τραπεζών, Eurobank και Alpha Bank. Η Eurobank έχει το ρόλο του Διοργανωτή και Συντονιστή Διοργάνωσης και συμμετέχει με €62,5 εκατ. ευρώ, ενώ η Alpha Bank διατηρεί τον έτερο ρόλο του […] The post Sunlight Group: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου 125 εκατ. ευρώ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Sunlight Group: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου 125 εκατ. ευρώ – Πού θα αξιοποιηθούν τα κεφάλαια

Η Sunlight Group, μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia, ανακοινώνει την υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου ύψους 125 εκατ. ευρώ μεταξύ της εταιρείας και των δύο συστημικών τραπεζών, Eurobank και Alpha Bank. Η Eurobank έχει το ρόλο του Διοργανωτή και Συντονιστή Διοργάνωσης και συμμετέχει με €62,5 εκατ. ευρώ, ενώ η Alpha Bank διατηρεί τον έτερο ρόλο του Διοργανωτή και συμμετέχει […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Sunlight Group: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου, ύψους 125 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από Eurobank και Alpha Bank

Η Sunlight Group, μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia, ανακοινώνει την υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου ύψους 125 εκατ. ευρώ μεταξύ της εταιρείας και των δύο συστημικών τραπεζών, Eurobank και Alpha Bank.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κοινοπρακτικό δάνειο 125 εκατ. ευρώ πήρε η Sunlight

Κοινοπρακτικό δάνειο 125 εκατ. ευρώ πήρε η Sunlightvdounis Wed, 25/05/2022 - 17:36

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Sunlight: Υπέγραψε κοινοπρακτικό δάνειο 125 εκατ. ευρώ

Η Sunlight Group ανακοίνωσε την υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου ύψους 125 εκατ. ευρώ μεταξύ της εταιρείας και των  τραπεζών Eurobank και Alpha Bank. Η Eurobank έχει το ρόλο του Διοργανωτή και Συντονιστή Διοργάνωσης και συμμετέχει με €62,5 εκατ. ευρώ, ενώ η Alpha Bank διατηρεί τον έτερο ρόλο του Διοργανωτή και συμμετέχει με €62,5 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια της δανειακής σύμβασης ανέρχεται στα 7 έτη και σκοπός της είναι η αναχρηματοδότηση δανειακών υποχρεώσεων, καθώς και η χρηματοδότηση του πενταετούς επιχειρηματικού πλάνου της Sunlight για το διάστημα 2021-2026. Σχολιάζοντας την υπογραφή της δανειακής σύμβασης, ο κ. Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight Group, σημείωσε: «Εκ μέρους του

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Ομιλία Μητσοτάκη την Τετάρτη για το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ» του υπ. Πολιτικής Προστασίας

Πού θα ταξιδέψουν φέτος το Πάσχα οι Έλληνες

Το φαινόμενο “Minerva Red” που σκέπασε την Ελλάδα: Τι κατέγραψε δορυφόρος της NASA

Σοφία Ζαχαράκη στην «Political»: Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι βαθιά εθνικό αλλά και γνήσια ευρωπαϊκό

Οι πολιτικές «πιρουέτες» του αρχηγού

Περισσότερους από 60 LIVE συναρπαστικούς αγώνες από 23 έως 29 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports