Πόλο ανδρών: Πρωταθλητής Ελλάδας για 10η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός

19:22 - 25/05/2022

Πρωταθλητής Ελλάδας για 36η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε στο πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός.Πρωταθλητής Ελλάδας για 36η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε στο πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός.Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 14-12 στα πέναλτι (10-10 στην κανονική διάρκεια) της Βουλιαγμένης στον 3ο τελικό που διεξήχθη στον Πειραιά έφτασε στο 3-0 στις νίκες και κατέκτησε το 10ο σερί πρωτάθλημα της! Ο Ολυμπιακός έφτασε φέτος στο νταμπλ αφού τον Απρίλιο στην […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλο: Πρωταθλητής για 10η σερί χρονιά ο Ολυμπιακός

Τον δέκατο συνεχόμενο τίτλο της και 26ο από καταβολής της Α1 κατηγορίας (την περίοδο 1986-87) πανηγύρισε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Επικρατώντας 14-12 στα πέναλτι της Βουλιαγμένης (κ.α. 10-10) στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3-0 στους τελικούς των πλέι-οφ και ολοκλήρωσαν με νταμπλ (για πέμπτη διαδοχική χρονιά) μία σεζόν […] Το άρθρο Πόλο: Πρωταθλητής για 10η σερί χρονιά ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πόλο: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Τον δέκατο συνεχόμενο τίτλο και 26ο από καταβολής της Α1 κατηγορίας (την περίοδο 1986-87) πανηγύρισε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πρωταθλητής για 10η σερί χρονιά ο Ολυμπιακός στην υδατοσφαίριση

Τον δέκατο συνεχόμενο τίτλο της και 26ο από καταβολής της Α1 κατηγορίας (την περίοδο 1986-87) πανηγύρισε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Επικρατώντας 14-12 στα πέναλτι της Βουλιαγμένης (κ.α. 10-10) στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3-0 στους τελικούς των πλέι-οφ και ολοκλήρωσαν με νταμπλ (για πέμπτη διαδοχική χρονιά) μία σεζόν […] Πρωταθλητής για 10η σερί χρονιά ο Ολυμπιακός στην υδατοσφαίριση on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Βρέθηκε σώος ο 34χρονος που ήταν αγνοούμενος 2 μέρες στην Καβάλα

Φαίη Σκορδά: «Εγώ δεν είμαι αφεντικό, σας έχω συνεργάτες»

Sin Boy: Άγριος ξυλοδαρμός ενώ έκανε live στο Instagram

Κολωνός: Ένταση έξω από τα δικαστήρια εν αναμονή της απόφασης για την υπόθεση της 12χρονης – Πέταξαν πέτρες στους κατηγορούμενους

Δημήτρης Κόκοτας: Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα – Υπέστη έμφραγμα, ανακοπή και ανατάχθηκε

Θοδωρής Αθερίδης: Μου αρέσει πάρα πολύ το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, σίγουρα θα είναι μέσα στην τριάδα