ΤΩΡΑ-ΑΠΘ: Επεισόδια στο Τμήμα Βιολογίας

12:38 - 26/05/2022

Επεισόδια μεταξύ μελών φοιτητικών συλλόγων και αστυνομικών είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, μπροστά στο Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Περισσότερα σε λίγο... The post ΤΩΡΑ-ΑΠΘ: Επεισόδια στο Τμήμα Βιολογίας appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα επεισόδια στο ΑΠΘ μετά το τέλος της πορείας

Στη θέα αστυνομικών, διαδηλωτές, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες κατά αστυνομικών δυνάμεων που ήταν παραταγμένες κοντά στο κτίριο του Τμήματος Βιολογίας.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Νέα επεισόδια το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο πανεπιστημιακό campus, όπου επέστρεψε μερίδα διαδηλωτών η οποία συμμετείχε σε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα προηγήθηκαν, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Στη θέα αστυνομικών, διαδηλωτές, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες κατά αστυνομικών δυνάμεων που […] Νέα επεισόδια το βράδυ στη Θεσσαλονίκη - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο Τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ – Ένας τραυματίας

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο ΑΠΘ Επεισόδια μεταξύ μελών φοιτητικών συλλόγων και αστυνομικών είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, μπροστά στο Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το GR Times, ομάδα φοιτητών διαδήλωνε κατά της αστυνομικής παρουσίας μπροστά στη ΣΘΕ όταν κάτω από άγνωστες μέχρι […]

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)