Σολτς στο Νταβός: Ο Πούτιν δεν πρέπει να κερδίσει αυτό τον πόλεμο
13:26 - 26/05/2022
Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς απηύθυνε ομιλία την Πέμπτη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, με τις παρατηρήσεις του να επικεντρώνονται στις συνέπειες της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σολτς από Νταβός: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν δεν θα κερδίσει τον πόλεμο
Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε σήμερα «πεπεισμένος» ότι η Ρωσία δεν θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ υπογράμμισε επίσης πως δεν θα επιτραπεί στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να «υπαγορεύσει» την ειρήνη. «Ο Πούτιν δεν πρέπει να κερδίσει τον πόλεμό του. Και είμαι πεπεισμένος: δεν θα τον κερδίσει», δήλωσε ο καγκελάριος σε ομιλία […]
Το άρθρο Σολτς από Νταβός: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν δεν θα κερδίσει τον πόλεμο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣολτς: Η Ρωσία δεν θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Η Ρωσία δεν θα κερδίσει τον πόλεμό της στην Ουκρανία και οι οποιοιδήποτε όροι ειρήνης δεν πρέπει να υπαγορεύονται από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς. “Ο Πούτιν θα διαπραγματευτεί σοβαρά για την ειρήνη μόνο αν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να σπάσει τις άμυνες της Ουκρανίας”, δήλωσε ο Σολτς […]
The post Σολτς: Η Ρωσία δεν θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΣολτς: Ο Πούτιν δεν θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Ο ρώσος πρόεδρος έχει ήδη αποτύχει στους στρατηγικούς στόχους του» τόνισε ο γερμανός καγκελάριος σε συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας
The post Σολτς: Ο Πούτιν δεν θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΣολτς: Ο Πούτιν δεν θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Σολτς: Ο Πούτιν δεν θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανίαvdounis
Thu, 26/05/2022 - 15:02
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr