Παύλος Σταματόπουλος σε Νίκο Μουτσινά: «Έχω υπάρξει το πιο ακριβό παλαμάκι στην εκπομπή σου»

17:50 - 26/05/2022

Ο Παύλος Σταματόπουλος συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από αρκετό καιρό με τον Νίκο Μουτσινά, στο Καλό Μεσημεράκι της Πέμπτης. Οι δυο […] The post Παύλος Σταματόπουλος σε Νίκο Μουτσινά: «Έχω υπάρξει το πιο ακριβό παλαμάκι στην εκπομπή σου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Σταματόπουλος: Έχω υπάρξει το πιο ακριβό παλαμάκι σε εκπομπή

Επική αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του παρελθόν έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος! Στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένος, ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Παύλος Σταματόπουλος και οι δυο παρουσιαστές είχαν μια απολαυστική ομολογουμένως συζήτηση. «Έχουμε συνεργαστεί Παύλο. Θέλω να θυμηθείς τι ωραία που δεν περάσαμε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και ο Παύλος ... Περισσότερα To άρθρο Παύλος Σταματόπουλος: Έχω υπάρξει το πιο ακριβό παλαμάκι σε εκπομπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σταματόπουλος σε Μουτσινά: "Έχω υπάρξει το πιο ακριβό παλαμάκι στην εκπομπή σου"

Όσα είπε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»