Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χώρισε από τη Στεφανία Γκουρνέλου – «Είχαμε θέματα, εγώ ευθύνομαι»
09:02 - 27/05/2022
Το χωρισμό του από τη Στεφανία Γκουρνέλου αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. […]
The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χώρισε από τη Στεφανία Γκουρνέλου – «Είχαμε θέματα, εγώ ευθύνομαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αποκάλυψε πως χώρισε με τη Στεφανία Γκουρνέλου - «Ευθύνομαι εγώ πιο πολύ»
Τι είπε ο δημοσιογράφος για το Survivor και το επαγγελματικό του μέλλον
Διαβάστε το στο Λάμπρος Κωνσταντάρας - Χώρισε από τη Στεφανία Γκουρνέλου: Εγώ ευθύνομαι
«Κάτι δεν πήγε καλά. Δεν έπαιξε ρόλο η απόσταση του Survivor. Μετά δημιουργήθηκαν διάφορα θέματα... είπε Λάμπρος Κωνσταντάρας
Διαβάστε το στο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χώρισε από την Στεφανία Γκουρνέλου – «Κυρίως ευθύνομαι εγώ»
Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σε βραδινή του έξοδο κι εκείνος αναφέρθηκε στα κιλά τα οποία έχασε στο Survivor, το τηλεοπτικό του μέλλον ενώ αποκάλυψε και το χωρισμό του από την ηθοποιό, Στεφανία Γκουρνέλου. «Προσπαθώ να κρατήσω τα κιλά μετά το Survivor. Κάνω λίγο διατροφή, κάνω γυμναστήριο γιατί ο μεταβολισμός μου είναι διαλυμένος ακόμα και θα είναι για καιρό, όπως όλων των ανθρώπων που πάνε εκεί», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Απ’ ότι μαθαίνω η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου. Εγώ δεν ξέρω… Θέλω να συνεχίσω, αγαπώ πολύ την Ελένη Τσολάκη και το κανάλι μού έχει φερθεί πολύ ωραί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛάμπρος Κωνσταντάρας για τον χωρισμό του από τη Στεφανία Γκουρνέλου: «Εγώ ευθύνομαι»
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, και αναφέρθηκε στο Survivor, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε στην κάμερα πως χώρισε από την σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου ενώ παραδέχτηκε πως ευθύνεται αυτός.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, και αναφέρθηκε στο Survivor, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε στην κάμερα πως χώρισε από την σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου ενώ παραδέχτηκε πως ευθύνεται αυτός.«Προσπαθώ να κρατήσω τα κιλά μετά το Survivor. Κάνω λίγο διατροφή, κάνω γυμναστήριο γιατί ο μεταβολισμός μου είναι διαλυμένος ακόμα και θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάμπρος Κωνσταντάρας: Χώρισε από τη Στεφανία Γκουρνέλου – «Εγώ ευθύνομαι»
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, O γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων
To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χώρισε από τη Στεφανία Γκουρνέλου – «Εγώ ευθύνομαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr