#Λάμπρος Κωνσταντάρας

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Γιούλικα Σκαφιδά: «Το κρύβει η ίδια;» – Φαίη Σκορδά: «Πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται»

zappit.gr
Τη συνέντευξη που έδωσε η Γιούλικα Σκαφιδά στην «Ελένη» σχολίασαν σήμερα στο “Fay’s Time”. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Φαίη […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας για Γιούλικα Σκαφιδά: «Το κρύβει η ίδια;» – Φαίη Σκορδά: «Πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται» appeared first on Zappit.
14:00 27/03/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Νομίζω ότι όποια απόφαση και αν πάρει η Φαίη Σκορδά, αν νιώσει ότι μας επηρεάζει θα μας το πει»

zappit.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου για τη Φαίη Σκορδά, τα μελλοντικά του σχέδια […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Νομίζω ότι όποια απόφαση και αν πάρει η Φαίη Σκορδά, αν νιώσει ότι μας επηρεάζει θα μας το πει» appeared first on Zappit.
11:00 26/03/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Μόνο η Φαίη Σκορδά ξέρει τι θα κάνει του χρόνου»

thecaller.gr
Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.Μάλιστα, μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και τα σενάρια που τη θέλουν να φεύγει από τον ΣΚΑΪ. «Δεν έχει τελειώσει η τηλεοπτική χρονιά, έχει πολύ ψωμί ακόμα. Μόνο η Φαίη Σκορδά ξέρει τι θα κάνει του χρόνου. Υποθετικά, θα ήθελα να συνεχίσω […]
11:00 26/03/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το «καρφί» για τον Δημήτρη Παπανώτα – «Γελάνε τα ληξιαρχεία αν έχει την ίδια ηλικία με τη Μαγγιρα»

tlife.gr
Με αφορμή μια δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή Fay’s time όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το «καρφί» για τον Δημήτρη Παπανώτα – «Γελάνε τα ληξιαρχεία αν έχει την ίδια ηλικία με τη Μαγγιρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 29/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν μου λείπει η Ιωάννα Μαλέσκου από την τηλεόραση»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού έκανε δηλώσεις ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε και για την […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν μου λείπει η Ιωάννα Μαλέσκου από την τηλεόραση» appeared first on Zappit.
12:00 20/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σπύρο Μαρτίκα: «Κάνει τέτοια σχόλια γιατί είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα»

tlife.gr
Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από το Breakfast@Star στις δηλώσεις που έκανε για To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σπύρο Μαρτίκα: «Κάνει τέτοια σχόλια γιατί είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 08/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου, δεν με αγγίζει»

zappit.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε στην κάμερα του I love Σου Κου για τις δύσκολες ημέρες στην εκπομπή μετά την απώλεια […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου, δεν με αγγίζει» appeared first on Zappit.
11:00 03/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου – «Το παν είναι ποιος το λέει, δεν στενοχωρήθηκα»

tlife.gr
Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου. Ο Λάμπρος To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου – «Το παν είναι ποιος το λέει, δεν στενοχωρήθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 02/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είναι πολύ μικρό να ασχολούμαστε με το αν υπήρχε μια κενή καρέκλα»

thecaller.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, για την Φαίη Σκορδά και την απώλεια του πατέρα της.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, για την Φαίη Σκορδά και την απώλεια του πατέρα της.Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο σχολίασε και το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ δέχτηκε αρνητική κριτική για το ότι βγήκε στον αέρα το Fay’s Time με την καρέκλα της Φαίης κενή. «Έχω περάσει και καλύτερα, αλλά καλά. […]
10:00 01/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η απάντηση για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά – «Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες»

tlife.gr
Τρίτη μέρα χωρίς τη Φαίη Σκορδά το Fay’s Time, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τους συνεργάτες To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η απάντηση για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά – «Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 31/01/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τι είναι ο Νταλάρας να σου απαντήσει στο πόδι για τον Αργυρό; Μέγκι Ντρίο;»

zappit.gr
Για το περιστατικό που έγινε με τον Γιώργο Νταλάρα και την σκληρή του απάντηση προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπαθούσαν […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τι είναι ο Νταλάρας να σου απαντήσει στο πόδι για τον Αργυρό; Μέγκι Ντρίο;» appeared first on Zappit.
21:00 20/01/2024

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον παππού του: «Χαίρομαι που έφυγε την εποχή που δεν υπήρχαν διαδίκτυο και κάμερες»

sinidisi.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Λιλή Πυράκη έδωσε συνέντευξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη Φαίη Σκορδά, αλλά και για τον παππού του, τον σπουδαίο ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Το...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον παππού του: «Χαίρομαι που έφυγε την εποχή που δεν υπήρχαν διαδίκτυο και κάμερες»
13:09 19/01/2024

Άκρως αποκαλυπτικός ο Κωνσταντάρας: «Έχω βρεθεί σεξουαλικά ταυτόχρονα με δύο άτομα» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο sex podcast και στη Δάφνη Καραβοκύρη και απάντησε σε… πικάντικες ερωτήσεις. «Χαίρομαι που έχω βιώσει το σεξ με αρκετά πρόσωπα. Δεν έχω πειραματιστεί στο σεξ, σε αυτό είμαι λίγο πουριτανός. Έχω βρεθεί σεξουαλικά ταυτόχρονα με δύο άτομα σε ηλικία 25 ετών. Δεν ήταν πολύ καλή εμπειρία. Πήγε να γίνει άλλη […] Το άρθρο Άκρως αποκαλυπτικός ο Κωνσταντάρας: «Έχω βρεθεί σεξουαλικά ταυτόχρονα με δύο άτομα» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 18/01/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας – Χαλασμός για τις ερωτικές του εμπειρίες: «Σκέφτομαι πεθαμένους συγγενείς μου»

zappit.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για κάποιες από τις σεξουαλικές του εμπειρίες, στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη. Αυτό […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας – Χαλασμός για τις ερωτικές του εμπειρίες: «Σκέφτομαι πεθαμένους συγγενείς μου» appeared first on Zappit.
12:00 18/01/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η «πληρωμένη» απάντηση στον Δημήτρη Πανόπουλο – «Εγώ εκκλησίες δεν κλέβω»

tlife.gr
Ένα πινγκ – πονγκ δηλώσεων έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Δημήτρη Πανόπουλο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η «πληρωμένη» απάντηση στον Δημήτρη Πανόπουλο – «Εγώ εκκλησίες δεν κλέβω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 13/01/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Επική μπούρδα άκουσα στο Καλύτερα Δε Γίνεται»

zappit.gr
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας να προχωρήσει σε ένα ιδιαιτέρως αιχμηρό σχόλιο για την […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Επική μπούρδα άκουσα στο Καλύτερα Δε Γίνεται» appeared first on Zappit.
19:00 06/01/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας – «Πάγωσαν» με την ευχή του για το 2024 και χτύπησαν τα τραπέζια: «Τι τον φέρατε ρε παιδιά;»

zappit.gr
Η σειρά για ευχές από τους καλεσμένους της εορταστικής εκπομπής του ΣΚΑΙ έφτασε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκίνησε να λέει […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας – «Πάγωσαν» με την ευχή του για το 2024 και χτύπησαν τα τραπέζια: «Τι τον φέρατε ρε παιδιά;» appeared first on Zappit.
12:00 01/01/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όταν βλέπω κακεντρέχεια, μου τη «βιδώνει»

zappit.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε μέσα από το Breakfast@star στον Δημήτρη Παπανώτα για την «αρνητικίλα» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου για τα… […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όταν βλέπω κακεντρέχεια, μου τη «βιδώνει» appeared first on Zappit.
11:00 20/12/2023

ΕΚΤΑΚΤΟ- SURVIVOR 2024- TI ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

tilegrafimanews.gr
SURVIVOR SKAI: Στην τελική ευθεία για το νέο « Survivor» βρίσκονται ο Ατζούν Ιλιτζαλί και τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Στην Ελλάδα, μάλιστα, βρίσκεται ο Τούρκος παραγωγός καθώς σήμερα θα γίνει η τελική επιλογή των μαχητών στην οποία ήθελε να είναι παρών. Δίπλα του βρίσκεται τόσο ο Γιώργος Λιανός όσο και άνθρωποι της παραγωγής. Από τα 60 άτομα θα διαλέξουν τους 13, που θα πάρουν το εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time», αναφέροντας: «Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποια άτομα. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το
13:46 15/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load