Θεσσαλονίκη: Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στους 3 συλληφθέντες του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

12:32 - 27/05/2022

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι τρεις συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο ΑΠΘ. Προηγουμένως εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, φθορές, οπλοκατοχή, παράβαση των νόμων περί διαδηλώσεων και ναρκωτικών, κατά περίπτωση. Περισσότερα σε λίγο... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΘ: Νέα κινητοποίηση φοιτητών – Σε κλοιό αστυνομικών δυνάμεων το campus (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΕΛΑΣ: Τρεις συλλήψεις και εννέα προσαγωγές από τα επεισόδια στο ΑΠΘ Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον εννέα οι προσαγωγές από τα επεισόδια στο ΑΠΘ Θεσσαλονίκη: Πέτρες και μολότοφ στο ΑΠΘ μετά το τέλος της πορείας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Πορεία γ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίωξη για πλημμέλημα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στους τρεις συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της πορείας που πραγματοποίησαν φοιτητές στο ΑΠΘ και ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις νεαρούς, έναν 21χρονο και δύο 22χρονους, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για διατάραξη ... Περισσότερα To άρθρο Δίωξη για πλημμέλημα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ΑΠΘ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη σε βάρος των τριών συλληφθέντων στα επεισόδια στο ΑΠΘ

Ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, φθορές, οπλοκατοχή, παράβαση των νόμων περί διαδηλώσεων και ναρκωτικών, κατά περίπτωση, άσκησε ο εισαγγελέας στα τρία άτομα που συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΑΠΘ. Τα τρία άτομα, δύο 22χρονοι και ένας 21χρονος, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Επεισόδια στο ΑΠΘ: Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στους τρεις συλληφθέντες

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι τρεις συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (ΑΠΘ).

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)