Χάρης Ρώμας για σεξουαλική παρενόχληση: «Ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο»

12:50 - 27/05/2022

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Χάρης Ρώμας και ανάμεσα στα όσα είπε, έκανε αίσθηση η αναφορά του σε μια περίπτωση […] The post Χάρης Ρώμας για σεξουαλική παρενόχληση: «Ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας: «Έχω ζήσει κι εγώ αυτό το γνωστό "ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο"»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε βιώσει ο ίδιος - Όπως αναφέρει, χρόνια μετά συγχώρησε τον σκηνοθέτη, αφού κατάλαβε ότι η «συγγνώμη» του ήταν ειλικρινής

Διαβάστε το στο

Χάρης Ρώμας για σεξουαλική παρενόχληση: «Ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο»

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Χάρης Ρώμας και ανάμεσα στα όσα είπε, έκανε αίσθηση η αναφορά του σε μια περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χάρης Ρώμας: «Πολύ γνωστός σκηνοθέτης μου είχε πει “ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο”»

Για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε όταν ξεκινούσε την καριέρα του μίλησε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση – Τι είπε στο «Πρωινό»

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε στο «Πρωινό» ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Χάρης Ρώμας για σεξουαλική παρενόχληση: "Ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο"

"Είναι συγχωρεμένος, πολύ σημαντικός σκηνοθέτης στο είδος που υπήρξε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Χάρης Ρώμας: «Έχω ζήσει κι εγώ αυτό το γνωστό “ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο”»

Χάρης Ρώμας: «Έχω ζήσει κι εγώ αυτό το γνωστό “ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο”» Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε βιώσει ο ίδιος – Όπως αναφέρει, χρόνια μετά συγχώρησε τον σκηνοθέτη, αφού κατάλαβε ότι η «συγγνώμη» του ήταν ειλικρινής Συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε σε μία περίπτωση […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο