Μάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου, ήταν πολύ δύσκολο να το συγχωρέσω»
15:40 - 27/05/2022
Ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή, Ποιος είναι Πρωινιάτικα στο Open.
To άρθρο Μάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου, ήταν πολύ δύσκολο να το συγχωρέσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάριος Αθανασίου: Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου, ήταν πολύ δύσκολο να το συγχωρέσω
Μίλησε ανοιχτά στον γιο του για τις σχέσεις με τον πατέρα του;
Διαβάστε το στο Μάριος Αθανασίου: Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου
Στην στιγμή που συνάντησε για πρώτη φορά τον πατέρα του σε ηλικία 13 ετών αναφέρθηκε ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open το πρωί της Παρασκευής (27/05). Ο ηθοποιός μίλησε στον ρόλο του ως πατέρας αλλά και τα δικά του παιδικά βιώματα μετά τον έντονο χωρισμό των γονιών του. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε πως: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου. Ήταν χωρισμένοι με την μητέρα μου, είχαν απόσταση και απ΄όσα ξέρω γιατί δεν τα ξέρω και όλα, ήταν ένας κακός χωρισμός, δύσκολος χωρισμός. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το συγχωρέσω και να το δεχτώ, ειδικά τουλάχιστον μέχρι τα 30 μου, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί, ακό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου»
Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN βρέθηκε σήμερα ο Μάριος Αθανασίου και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε.Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN βρέθηκε σήμερα ο Μάριος Αθανασίου και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε.Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας αλλά και τα δικά του παιδικά βιώματα μετά τον έντονο χωρισμό των γονιών του. Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε πως «στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου»
Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε την Παρασκευή ο Μάριος Αθανασίου στο πλατό «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» του OPEN. Μέσα σε όλα, ο […]
The post Μάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr