Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για τα δημόσια… φιλιά της με τον Μάκη Παντζόπουλο

16:42 - 27/05/2022

Μία διαφορετική συζήτηση είχε στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της.Μία διαφορετική συζήτηση είχε στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της.Κουβεντιάζοντας για τις ακραίες κινήσεις θαυμασμού από τον κόσμο, η παρουσιάστρια του «Ελένη», μίλησε για την χρυσή εποχή της τηλεόρασης αλλά και την δημοσιότητα που ήρθε στη ζωή της, από μικρή ηλικία. «Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις τεράστιες και εγώ το έχω ευχαριστηθεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν από τις καλύτερές της με τα θέματα της επικαιρότητας να την ευνοούν και να της χαρίζουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Τι θα γίνει όμως με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν; Η Ζήνα Κουτσελίνη θα παραμείνει στο Star; Η ίδια πάντως αποκάλυψε πως είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και ως τον Ιούνιο θα υπάρξει […] The post Ζήνα Κουτσελίνη: Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας