Βίκυ Σταυροπούλου: «Επειδή ήμουν μικρή μεγάλωσα τη Δανάη λίγο σαν παιχνίδι»
19:24 - 27/05/2022
Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου για συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ. […]
The post Βίκυ Σταυροπούλου: «Επειδή ήμουν μικρή μεγάλωσα τη Δανάη λίγο σαν παιχνίδι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Σταυροπούλου: «Επειδή ήμουν μικρή μεγάλωσα τη Δανάη λίγο σαν παιχνίδι»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όσα εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒίκυ Σταυροπούλου: Σε άλλη ηλικία θα είχα μεγαλώσει την Δανάη με άλλη σοφία
Για την Δανάη Μπάρκα μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Σταυροπούλου όπου και αναφέρθηκε με αγάπη στην κόρη της, Δάναη Μπάρκα και τον ερχομό της όταν η ίδια ήταν σε νεαρή ηλικία. “Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μικρή παιδί αλλά υπάρχουν και πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες ... Περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Σε άλλη ηλικία θα είχα μεγαλώσει την Δανάη με άλλη σοφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒίκυ Σταυροπούλου: «Επειδή ήμουν μικρή μεγάλωσα τη Δανάη λίγο σαν παιχνίδι»
Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου για συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ.Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου για συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ.Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την κόρη της, Δάναη Μπάρκα και τον ερχομό της όταν η ίδια ήταν σε νεαρή ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι δύσκολο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr