Βίκυ Σταυροπούλου: «Επειδή ήμουν μικρή μεγάλωσα τη Δανάη λίγο σαν παιχνίδι»

19:24 - 27/05/2022

Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου για συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ. […] The post Βίκυ Σταυροπούλου: «Επειδή ήμουν μικρή μεγάλωσα τη Δανάη λίγο σαν παιχνίδι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όσα εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Σε άλλη ηλικία θα είχα μεγαλώσει την Δανάη με άλλη σοφία

Για την Δανάη Μπάρκα μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Σταυροπούλου όπου και αναφέρθηκε με αγάπη στην κόρη της, Δάναη Μπάρκα και τον ερχομό της όταν η ίδια ήταν σε νεαρή ηλικία. “Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μικρή παιδί αλλά υπάρχουν και πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Σε άλλη ηλικία θα είχα μεγαλώσει την Δανάη με άλλη σοφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου για συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ.Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου για συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ.Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την κόρη της, Δάναη Μπάρκα και τον ερχομό της όταν η ίδια ήταν σε νεαρή ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι δύσκολο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο